Måbende træner om Falk: -Han er i kanonform

Offentliggjort Sidst opdateret

Han har gjort modstanderne rundtossede med sine tallerken-vendinger og kælne berøringer. Eksperter har kaldt ham den bedste spiller indtil videre i foråret. Falk er i den grad rykket ud for OB, der har listet sig ud af bagdøren på den nedrykningskamp, som klubben var fedtet ind i det meste af efteråret.

23-årige Rasmus Falk er godt i gang med indløse det åbenlyse potentiale, som utallige skader har holdt nede de sidste par år. For en gangs skyld er han kommet uheldsfri gennem en vinter, og det har gjort Middelfart-drengen godt.

»Jeg ramte igen en ledbåndsskade i efteråret. Men jeg kom rimelig hurtigt tilbage, og derfra handlede det om at finde niveauet igen og så se frem til foråret. Nu har jeg haft en super opstart med en masse træninger, hvor jeg bare har kunnet lægge på. Derfor er jeg kommet i superform, og jeg har en masse overskud.«

Træner: – Jeg har aldrig set ham bedre

Rasmus Falks træner i OB, Ove Pedersen, har også gjort store øjne, når offensivspilleren har foldet sig ud.

»Jeg har ikke set ham bedre, end han er nu. Han er i kanonform. Og det er ikke engang nok med, at han spiller godt fodbold, han er simpelthen også så løbestærk – han arbejder stenhårdt,« siger Ove Pedersen og tilføjer:

»Det, han leverede i opstartskampene – især kampen i Hamborg mod HSV – var international klasse. Mod et Bundesliga-mandskab. Hold da kæft, mand.«

Selv om 60-årige Ove Pedersen har levet af at være træner i over 20 år, har Rasmus Falk alligevel kunne få ham til at spærre øjnene op.

»Lige nøjagtig det med at vende med bolden er så forbistret vigtigt i topfodbold, fordi holdene er så kompakte og godt organiseret. Jeg mener ikke, at jeg har trænet en spiller, der mestrer den del så godt som Falk,« siger OB-træneren.

»Men han har også ting, han kan lægge på. Jeg har sagt til Falk ‘ du må kigge på det potentiale, du ikke udnytter, og så forfølge det. Du skal ikke være tilfreds med, at du på nogle områder er den bedste.’«

Falk formentlig med på U21-landsholdet

Rasmus Falk er højst sandsynligt med i den U21-landsholdstrup, som landstræner Jess Thorup udtager tirsdag. Eller bliver det Morten Olsen, der ringer OB’eren op?

»Han kunne sagtens være bobler til det rigtige landshold. Han har jo været udtaget før, og jeg synes, at han ser bedre ud nu end dengang,« slutter Ove Pedersen.

Powered by Labrador CMS