Liverpool-træner følte sig alene

Klopp skuffet over Liverpool-fans

Liverpool FCs træner Jürgen Klopp var skuffet over, at fans af klubben forlod stadion før tid. Foto: Lee Smith/Scanpix

Liverpool-manager Jürgen Klopp ærgrer sig over, at han ikke kan holde Liverpools fans i sæderne til sidste fløjt. Han følte sig ret så alene, da Crystal Palace scorede det sidste mål i 1-2 nederlaget.

»You’ll never walk alone.«

Sådan lyder det gang på gang på Anfield, når Liverpools fans synger deres loyalitet ud til spillerne med til tonerne fra Rodgers og Hammersteins sentimentale musical-sang fra 40erne.

Men da han gik gennem stormen, var der en, der havde svært ved at holde sit hoved højt, og det var Liverpools tyske manager Jürgen Klopp, som søndag for første gang prøvede at tabe med sit nye hold. Han var ærgerlig over at se tilskuerne forlade stadion med knap ti minutter tilbage, da Crystal Palaces Scott Dann scorede det afgørende mål.

Følte sig alene

»82 minutter – game over. Jeg vendte mig om, og jeg følte mig ret alene i det øjeblik. Det er os, der skal bestemme, hvornår kampen er forbi,« sagde Klopp til BBC.

Klopp understregede, at han ikke var skuffet over fansene, men ærgerlig over, at spillerne ikke kunne give dem troen på, at det var muligt at komme tilbage.

»Jeg er ikke skuffet over, at fansene går, de har deres grunde. Men vi har ansvaret for, at ingen vil forlade stadion før det sidste minut, fordi alting kan ske. Mellem det 82. og det 94. minut kan man lave otte mål, hvis man vil, men man skal arbejde for det. Det er vi nødt til at vise, og det gjorde vi ikke,« sagde Klopp med adresse til sine modløse spillere.

Med nederlaget til Crystal Palace ligger Liverpool nu på 10. pladsen, ni point efter førende Manchester City – og i øvrigt med det samme pointtal som lokalrivalerne fra Everton.