Liverpool jager Gerrard-erstatning i Rom

Foto: PHIL NOBLE/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Det kom som et stort chok for mange, da Steven Gerrard i januar annoncerede, at han forlader Liverpool efter næsten 17 år på førsteholdet. Nu er manager Brendan Rogers angiveligt klar til at jagte sin foretrukne erstatning for klublegenden. Det skriver The Mirror.

Det er den bosniske Roma-spiller Miralem Pjanic, der er udset som erstatning for Steven Gerrard, men det vil kræve, at Liverpool slår transferrekorden, hvis de vil vriste midtbanespilleren ud af den italienske hovedstad. Således forlyder det, at den engelske klub må slippe 372 millioner kroner for bosnieren og samtidig gøre ham til den bedst betalte spiller på holdet med en ugeløn i omegnen af 1,6 millioner kroner.

Prisen for midtbanespilleren skal være blevet overbragt til Rogers på dennes tur til Rom i sidste uge, hvor han mødtes med Roma-direktør Walter Sabatini. Det forlyder dog, at Liverpool kun vil give omkring 200 millioner kroner for Pjanic.

Roma, der angiveligt ikke er økonomisk trængte, afviste et Paris Saint Germain-bud på 251 millioner kroner for midtbanespilleren sidste år, så meget tyder på, at Rogers skal have det store checkhæfte frem, hvis han vil hente sin topprioritet til Anfield Road.

Liverpool, der endte på andenpladsen i Premier League sidste år, indtager aktuelt syvendepladsen i den bedste engelske fodboldrække.

Powered by Labrador CMS