Laudrup nævnes som ny Malmø-træner

Michael Laudrup bliver nævnt som Hareides afløser i Malmø

Michael Laudrup bliver af den svenske avis Kvällsposten nævnt som en mulig efterfølger til Åge Hareide i Malmø, hvis nordmanden som ventet bliver dansk landstræner. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Hvis Åge Hareide bliver ny dansk landstræner så kan hans afløser meget vel blive Michael Laudrup, skriver svensk avis

Michael Laudrup bliver af den svenske avis Kvällsposten nævnt som en mulig efterfølger til Åge Hareide i Malmø, hvis nordmanden som ventet bliver dansk landstræner.

Avisen beretter om, at to personer uafhængigt af hinanden angiveligt har set Michael Laudrup i Malmø i selskab med Daniel Andersson, som er sportschef i Malmø FF. Det afviser sportschefen dog selv over for avisen.

»Jeg kan sige, at jeg ikke har mødtes med Michael Laudrup ved Ystad Saltbad. Jeg var på banen klokken 9.00 (7. november, red.) og coachede mit hold, og jeg har flere vidner, som kan placere mig der,« siger Daniel Andersson til avisen og fortsætter:

»(…) Men Michael Laudrup var måske ved Ystad Saltbad. Det kan jeg ikke svare på. Du må ringe til ham.«

Champions League

Åge Hareide har været træner i Malmø FF siden 2014 og har ført holdet til Champions League. Men nordmanden bliver af flere danske medier nævnt som ham, der skal afløse Morten Olsen, som efter 2-2-kampen tirsdag aften mod Sverige annoncerede sit stop, som dansk landstræner.

Sker det, skal Malmø FF ud at finde en ny træner, men ifølge BTs kilder i Sverige, så er det meget usandsynligt, at Michael Laudrup bliver træner for den svenske klub.

I stedet er det mere sandsynligt, at det møde, der i hvert fald ifølge Kvällspostens oplysninger er fundet sted, i højere grad drejede sig om Josep Clotet Ruiz, som Michael Laudrup trænede med i Swansea.

Har forsøgt at lokke spanier

Spanieren Josep Clotet Ruiz har tidligere været assistenttræner i Malmø, og Åge Hareide har tidligere forsøgt at lokke ham til klubben som sin assistent. Måske har mødet mellem Andersson og Laudrup i højere grad drejet sig om en diskussion af, hvorvidt Ruiz egner sig som cheftræner i klubben, hvis Malmø FF skulle få brug for en ny i den nærmeste fremtid.

Powered by Labrador CMS