Laudrup forlænger ikke i Qatar

Michael Laudrup stopper i Lekhwiya. Foto: Claus Fisker/Sc anpix (arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Michael Laudrup forlænger alligevel ikke med Lekhwiya i Qatar.

I en mail til BT skriver Michael Laudrup:

»For et par uger sagde jeg at jeg gerne ville gøre arbejdet færdigt (læs: Champions League) i Lekhwiya efter sidste års supersæson.«

»Desværre var der ting vedrørende kontrakten som vi ikke kunne blive enige om og derfor fortsætter jeg IKKE i Qatar.«

»Jeg tager derfra med mesterskabet,pokaltitlen,kvartfinalen i Champions League samt på det personlige plan trofæet som Årets Træner i Qatar 2014,så på det faglige er jeg mere end tilfreds.«

»Udenfor banen har jeg fået nye oplevelser endnu en gang.«

»Hvad angår den nærmeste fremtid,så har jeg endnu ikke taget nogen beslutning.«

Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, bekræfter på Twitter, at parterne ikke kunne enes om kontrakten.

Tidligere på måneden tydede alt ellers på, at Michael Laudrup ville tage endnu et år i det mellemøstlige land, hvor han har haft stor succes i sit første år. Lekhwiya har bl.a. vundet mesterskabet.

»Der er stadig en del ting, som skal forhandles på plads, så der er ikke underskrevet noget endnu. Jeg har haft en del overvejelser vedrørende min fremtid, men er nået frem til, at jeg ønsker at færdiggøre det jeg/vi har startet, og her taler jeg først og fremmest om Champions League,« lød det ved den lejlighed i en mail til BT.

Michael Laudrup, som mandag fyldte 51 år, har som træner tidligere været assistent for landsholdet under Morten Olsen og cheftræner i Brøndby, Getafe, Spartak Moskva og Real Mallorca, inden han blev manager i Swansea City, hvor han blev fyret i februar 2014, efter at han året forinden havde ført klubben til sejr i Capital One Cup, der tidligere var kendt som Liga Cup’en.

Som spiller regnes Michael Laudrup som en af de allerbedste, Danmark nogensinde har haft. Han spillede for KB, Brøndby, SS Lazio, Juventus, FC Barcelona, Real Madrid, Vissel Kobe og Ajax.

Michael Laudrup spillede 104 landskampe for Danmark og scorede 37 mål. Han deltog i tre EM-slutrunder og to VM-slutrunder.

Hvad fremtiden byder, vides med andre ord ikke.

Flere har sat Michael Laudrup i forbindelse med det danske landstræner-job, som bliver ledigt senest efter næste års EM-slutrunde, da Morten Olsen ikke ønsker at forlænge kontrakten efter 16 år i spidsen for landsholdet.

Men andre mener, at Michael Laudrup slet ikke er interesseret i jobbet, og han har tidligere meldt ud, at han ikke ønsker at være træner i mange år endnu.

Powered by Labrador CMS