Kunstelefanter kickstarter forårets fashion

De udsmykkede kunstelefanter er dekoreret af førende danske modedesignere og kan alle opleves i Kolding Storcenter hen over påsken. Her er det Medusa Copenhagen med deres fashionelefant.
Offentliggjort Sidst opdateret

I påsken indtager den internationale Elefashion-event Kolding Storcenter. De store udsmykkede kunstelefanter kan opleves helt tæt på, når de sammen med forårets fashionnyheder pryder centeret.

I alt 35 store dekorerede kunstelefanter vil pryde Kolding Storcenters inde- og udearealer, når centeret inviterer til Elefashion-event i ugerne omkring påske.

Elefashion udspringer af det internationale Elephant Parade, der har som sit formål at hjælpe den truede asiatiske elefant. Elefanterne er dekoreret af kunstnere og designere og udstilles verden over. Efterfølgende bortauktioneres kunstværkerne til fordel for de asiatiske elefanter.

Elefashion falder sammen med storcenterets lancering af forårets modekollektioner, og det vil bugne med nye varer på butikkernes bøjler og hylder, så hele familien kan blive klædt på fra top til tå.

Dansk design og internationalt islæt

I Kolding Storcenter vil man kunne opleve 11 elefanter udsmykket af førende danske designere, som blandt andet repræsenterer de store danske brands Minimum, Pilgrim, Modström og Black Lily. Derudover kan man opleve 19 elefanter, der er udsmykket af internationale designere.

I forbindelse med Elefashion præsenterer Kolding Storcenter som noget ganske særligt et internationalt modeikon. Den britiske model og sangerinde Viktoria Modesta vil nemlig være Elefashions ansigt udadtil som ambassadør for begivenheden.

Ligesom elefanten Mosha, der er inspirationskilde til Elephant Parade, bærer hun benprotese og står dermed som bindeled mellem mode, design og kampen for bedre vilkår for de asiatiske elefanter.

Kunstaktiviteter for hele familien

På Store Torv kan både børn og voksne selv prøve kræfter med kunsten, når den danske kunsttegner Kasper Købke inviterer til workshop og lærer tricks fra sig. Børnene kan male på elefantskabeloner, og alle interesserede kan bidrage med fantasifulde mønstre på papir.

Er man særligt dygtig, vil man under kyndig vejledning af Kasper Købke få mulighed for at udsmykke sit mønster på en kunstelefant.

Workshoppen med Kasper Købke afholdes den 30.-31. marts og 1. april fra kl. 12-16, og hver dag kan man vinde flotte elefantpræmier.

Elefashion løber af stablen i Kolding Storcenter fra den 25. marts til den 8. april. I alt udstilles 11 danskdesignede elefanter og yderligere 19 elefanter, som er dekoreret af store internationale kunstnere og designere.

De danskdesignede elefanter sættes efterfølgende på auktion på Lauritz.com, hvor alle interesserede kan byde på dem.

Powered by Labrador CMS