Krebs og Falch danner dreamteam

Poul Krebs (t.v.) og Michael GFalch (t.h.). Pressefoto.
Offentliggjort Sidst opdateret

Starten på stort samarbejde der også inkluderer et album med nyskrevne sange.

Gennem de sidste 10 år har Poul Krebs og Michael Falch løbende talt om, hvornår de skulle lave noget sammen på scenen og i studiet. Et projekt med deres helt eget dreamteam bag dem og en bunke ny skrevne sange foran dem.

En sommeraften efter at have spillet hver deres koncert fandt de sammen i en fælles finale, hvor de fik en forsmag på, at det kunne blive til noget større.

Til sommer spiller de så 1 koncert sammen med et fælles band og et fælles bagkatalog. Derefter går de i studiet og indspiller et album.

Poul Krebs og Michael Falch indspiller deres fælles album i løbet af 2015, med forventet release i starten af 2016. Men allerførst markerer Krebs og Falch altså starten på denne helt nye fase i deres mangeårige samarbejde, med en fælles koncert den 9. maj i Den Fynske Landsby i Odense.

Michael Falch fortæller:

– Poul og jeg har kendt hinanden siden 80’erne og vi har holdt meget igen med vores samarbejde de senere år for ikke at risikere at drive rovdrift på dette koncept. Men efter et par år med kraftig medvind for os begge, kommer vi nu med stort overskud til det fælles projekt, der nok vil optage os i et halvandet års tid.

I dette tilfælde skal ”fælles koncert” forstås helt bogstaveligt: Krebs og Falch slår deres stærke orkestre sammen til ét stort band, der denne aften fortolker såvel højdepunkter fra de individuelle kataloger som helt nye sange, tiltænkt det kommende album. Michael Falch glæder sig til at stå på scenen sammen med Poul Krebs til foråret:

– Der sker bare noget helt specielt, når vi er på scenen sammen. Jeg har stor respekt for hans særlige filmiske poesi og hans smukke melodier, og så elsker jeg bare at drille ham. Poul er min ven, og jeg er stolt af at være én af hans.

Samarbejdet mellem Poul Krebs og Michael Falch startede i 1995, hvor de sammen med Steffen Brandt, optrådte under navnet De Tre Tenorer. Siden har Michael Falch og Poul Krebs været jævnlige gæster ved hinandens koncerter – og har været på flere totalt udsolgte turneer som akustisk duo.

Som solister er både Poul Krebs og Michael Falch stadigt blandt landets mest populære og deres respektive albumudgivelser i 2014, var alle blandt årets 20 mest solgte albums i Danmark.

Koncerten finder sted i Den Fynske Landsby i Odense den 9. maj klokken 20. Billetter kan købes hos Billetnet.dk og Danbillet.

Powered by Labrador CMS