Kolleger kom lykkeligt rige tilbage fra tanken

Man kan købe mange ting på en tankstation. Også skrabelodder.

Den store gevinst skal gøre livet lidt sjovere for den ene vinder. Foto: Danske Spil.
Offentliggjort Sidst opdateret

To kolleger, der blandt andet arbejder på en byggeplads i Aabenraa Kommune, havde en påske af de bedre. Den ene af de to betalte for et skrabelod, der var én million kroner værd, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse, og de to kolleger har valgt at dele gevinsten lige over.

– Vi kører i samme bil og bruger dermed mange timer sammen. Så vi har sådan en aftale om, at nogle gange køber jeg et skrabelod, og nogle gange gør han. Og alt hvad vi skraber sammen, det skal deles, siger vinderen til Danske Spil.

Den glade vinder havde faktisk vundet 10.000 kroner på et såkaldt “Danske Spils Påskeæg,” hvor man skal skrabe sig frem til op til 20 påskeæg for at få gevinst. Derfor valgte han at købe sådan et par lodder, da de to håndværkere havde brug for et energiboost.

-Vi kørte hen i Fakta for at købe en Cult for lige at få energiniveauet op igen. Jeg snuppede lige to påskeskrab med i farten. Den første var der ikke noget på, men jeg skal da love for, at vi fik noget af et adrenalinkick på den anden. Du ved, man sidder der og skraber og mangler altid kun en. Men da jeg tog det sidste felt, kom det 20. påskeæg frem. Det var for sindssygt, siger vinderen til Danske Spil.

Flade af grin

De to kolleger talte grundigt efter, og da de var sikre på, at der var gevinst, kørte de tilbage i Fakta for at få gevinsten gjort officiel, og så kørte de ellers i banken.

-Vi var flade af grin, da vi kom tilbage på byggepladsen. Og det har vi nærmest gjort lige siden, når vi ser hinanden. Det er så surrealistisk, siger den glade vinder.

Han fortæller, at den halve million ikke kommer til at forandre livet for ham og familien så meget igen.

-En halv million er jo ikke nok til at man går ind til chefen og siger op. Men det kan give os en masse oplevelser med vores børn, som vi ellers ikke ville have haft råd til. Så det er simpelthen så skønt, siger den glade vinder.

Powered by Labrador CMS