Kok afslører smart trick

Og det er lige så billigt, som det er nemt

Offentliggjort

Det er altid dejligt at spise ude på en god restaurant, hvor dygtige kokke får det optimale ud af råvarerne.

Men du kan også uden voldsomme omkostninger og uden at bruge timer i køkkenet bringe en lille, men vigtig del af smagen af restaurantkøkken ind hos dig selv.

Og det med et krydderi, som de fleste danskere har i køkkenskabet.

Rist det

Det er den norske kok, restauratør, sommelier og kogebogsforfatter Trond Moi, der i dagbladet.no deler ud af sine staldtips.

De fleste krydrer deres mad med salt og peber, og det er peberet, Trond Moi giver et godt råd om.

Peberet smager meget bedre, hvis du tørrister peberkornene på en pande, lige inden du skal bruge dem i en morter eller peberkværn.

På den måde kan du også give nyt liv til hele peberkorn, der måske har gemt sig i køkkenskabet i to-tre år. Giv smagen et boost ved at tørriste dem på panden ved middelvarme i et til to minutter og rør rundt, så peberkornene ikke brænder på.

De er klar til brug, når der breder sig en dejlig duft i køkkenet.

God appetit!

Powered by Labrador CMS