Kim Bodnia færdig på Netflix

Kim Bodnias karakter i Netflix-serien "The Witcher" er tilbage i fjerde sæson, men uden den danske stjerne, bekræfter hans manager over for Ekstra Bladet

Offentliggjort Sidst opdateret

Kim Bodnias fravær fra 'The Witcher'

Kim Bodnia har måttet trække sig fra fjerde sæson af 'The Witcher' på grund af tidskonflikter med en ny Formel 1-film.

Den nye film inkluderer stjerner som Brad Pitt og Javier Bardem, og optagelserne kolliderede med 'The Witcher's tidsplan.

Strejken i Hollywood sidste år forårsagede forsinkelser, som ændrede Bodnias tidsplan og førte til hans fravær fra serien.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Karambolage i kalenderen har fået Kim Bodnia til at framelde sig fjerde sæson af Netflix-serien "The Witcher".

Den danske skuespiller er nemlig optaget af indspilningen af en kommende Formel 1-film, der har superstjernerne Brad Pitt og Javier Bardem på rollelisten.

Det oplyser Kim Bodnias manager, Ivan Rosenschein, til Ekstra Bladet.

Blev udskudt

- På grund af strejken sidste år blev denne produktion udskudt, og derfor blev hans tidsplan også ændret, og desværre kolliderede optagelsestiderne på "The Witcher" med F1-filmens tidsplan, forklarer manageren i en mail til mediet.

Hollywood var sidste år lammet af en omfattende strejke, og konsekvenserne af den påvirker stadig film- og tv-verdenen.

Endnu en tilføjelse

Rollen i den kommende Formel 1-film er endnu en tilføjelse til Kim Bodnias internationale cv.

Tidligere har den 59-årige skuespiller blandt andet medvirket i seriesuccesen "Killing Eve", i talkshowværten Jon Stewarts instruktørdebut, "Rosewater", og i førnævnte "The Witcher", som også har haft landsmanden Lars Mikkelsen på rollelisten.

Bodnia og Brad foreviget sidste sommer. (Arkivfoto).

Stort hit

Fantasysuccesen, der er baseret på en bogserie af polske Andrzej Sapkowski, har været et stort hit hos streaminggiganten.

Kim Bodnia blev en del af universitet i rollen som mentor til hovedpersonen Geralt, som først blev spillet af Superman-stjernen Henry Cavill og nu portrætteres af Hollywood-skuespilleren Liam Hemsworth.

Genoptog rollen 30 år senere

I Danmark fik Bafta-nominerede Kim Bodnia sit gennembrud i 90'er-succeserne "Pusher" og i "Nattevagten", der indbragte ham flere fornemme filmpriser.

Han genoptog sin glansrolle fra sidstnævnte film i efterfølgeren, "Nattevagten - dæmoner går i arv", som havde premiere sidste år - knap 30 år efter den første film.

Rolle uklar

Det er uklart, hvilken rolle Kim Bodnia indtager i Formel 1-filmen.

Ifølge det danske medie Soundvenue spiller Brad Pitt en tidligere racerkører, der vender tilbage til Formel 1 på holdet APXGP, hvor han får følgeskab af en uerfaren kører.

Optaget flere steder

Filmen er blevet optaget ved en række rigtige Formel 1-løb rundt omkring i verdenen, og Formel 1-mesteren Lewis Hamilton er medproducer på projektet, skriver mediet.

Filmen instrueres af Joseph Kosinski, som også stod bag kameraet på "Top Gun: Maverick", der har Tom Cruise i hovedrollen.

Powered by Labrador CMS