Kendt is-butik i kæmpe bommert: Noget værre gr(is)eri

Ejeren af en Paradis-iskiosk i København fik ikke lige hængt en sur smiley fra Fødevarestyrelsen op i butikken. Det får nu konsekvenser.

Man skal huske at hænge en sur smiley op i butikken, hvis man skulle få sådan en. Det får Paradis-Is på Vesterbro Torv i København nu at mærke på den hårde måde. Arkivfoto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

Kontrollanterne fra Fødevarestyrelsen var langt fra imponerede, da de inspicerede den kendte Paradis-iskiosk på Vesterbro Torv i København i maj. Det resulterede i en sur smiley og en bøde på 5000 kroner til kiosken, der blandt andet ikke havde sæbe ved håndvaskene og papir til at tørre hænder med.

De forhold var imidlertid bragt i orden, da Fødevarestyrelsen kom på besøg igen i juli.

Der var bare et problem.

Kiosken havde nemlig ikke hængt den forrige sure smiley op til offentligt skue i kiosken, sådan som man ellers skal.

Så på trods af at kiosken har løst sine hygiejnemæssige problemer, får den nu endnu en smiley med nedadvendte mundvige samt en bøde på 2.000 kroner for den manglende offentliggørelse. Det fremgår af Fødevarestyrelsens rapport.

Ejer: – Har ikke fået rapport

Ekstra Bladet har talt med franchisetageren af Paradis-iskiosken på Vesterbro Torv, Muhammad Tayyab. Ifølge ham skyldes den manglende fremvisning af den sure smiley, at en medarbejder havde lagt rapporten ned i en skuffe.

– Jeg var slet ikke klar over, at jeg vi havde modtaget den nye kontrolrapport. Jeg havde ingen interesse i at skjule den, siger Muhammad Tayyab til Ekstra Bladet.

Han mener dog, at folk godt kendte til den dårlige hygiejne på stedet alligvel, fordi det har været beskrevet i avisen ifølge Ekstra Bladet.

Powered by Labrador CMS