Kardashian-søster har fået nok

Khloe Kardashian varsler opgør med den perfekthedskultur, som hendes verdenskendte familie er beskyldt for at medvirke til. 27. juni fylder hun 40 år

Udgivet Opdateret

Kan man få nok af rampelyset, hvis man er født ind i en af verdens mest kendte og omtalte familier?

Det kan man tilsyneladende godt. I hvert fald hvis man spørger Khloe Kardashian, der 27. juni fylder 40 år.

- Det er en kæmpe kliché, men når man bliver ældre og får mere erfaring, bliver man klogere - og det giver ro, siger hun til mediet Grazia.

Fulgt gennem flere år

Khloe Kardashian er især blevet kendt gennem tv-serien "Keeping Up with the Kardashians". Her følger man hende og hendes familie tæt gennem op- og nedture.

Khloe Kardashian er datter af den berømte, nu afdøde advokat Robert Kardashian.

Næstyngste i flokken

Han blev landskendt i USA som den tidligere topspiller i amerikansk fodbold O.J. Simpsons forsvarsadvokat i 1995. Dengang var O.J. Simpson tiltalt for mordet på sin ekskone og hendes ven.

Khloe er den næstyngste i en søskendeflok på fire, der foruden hende tæller Kourtney på 45 år, Kim på 43 år og Rob på 37 år.

Kendt for at være kendt

Reality-serien har været med til at skyde gang i Kardashian-søstrenes karrierer inden for mode- og skønhedsindustrien, samtidig med at serien ifølge flere er et eksempel på, at man kan blive "kendt for at være kendt".

Efter 20 sæsoner stoppede serien i 2021.

Khloe Kardashian er den næstyngste i en søskendefolk på fire, der foruden hende tæller Kourtney på 45 år, Kim på 43 år og Rob på 37 år. (Arkivfoto).

Spil for galleriet

Samtidig har familien fået kritik for at medvirke til en perfekthedskultur, der særligt er gået ud over piger og kvinder.

Nu, siger Khloe Kardashian, er det dog på tide at tage et opgør med den kultur.

- Det hele er et spil for galleriet. Alle vil gerne vise, hvor glade og perfekte deres familier er, men ingen viser, at de har været oppe at skændes eller ikke har kunnet betale deres regninger, siger hun til Grazia.

415 millioner værd

Om Khloe Kardashian nogensinde har haft problemer med at betale sine regninger er dog tvivlsomt. Ifølge mediet Cosmopolitan har hun en personlig formue på 60 millioner dollar - omkring 415 millioner kroner.

Privat var Khloe Kardashian gift med den tidligere basketballspiller Lamar Odom mellem 2009 og 2016.

Hun har i en periode siden dannet par med Tristan Thompson, en anden basketballspiller. Sammen har de fået børnene True og Tatum.

Powered by Labrador CMS