Is-tid: Frisko giver 100.000 gratis is

Sommertid er lig med is-tid, hvis du spørger Frisko. Pressefoto
Offentliggjort Sidst opdateret

Sidste år blev 100.000 gratis is revet væk, da Frisko og 7-Eleven for sjette år i træk bød det danske forår velkommen. På søndag d. 29. marts, kan du bytte et smil for en gratis is, når urene stilles en time frem

På søndag er det officielt sommer (vi overgår i hvert fald til sommertid), og det fejrer Frisko og 7-eleven med at uddele 100.000 gratis is. Dog forventer de et smil:

– Vi kan alle sammen bruge lidt flere smil i vores hverdag. Is er næsten altid forbundet med gode minder, smil og glæde, og derfor vil vi gerne sprede 100.000 smil gennem gratis is. Og selvfølgelig fejre at det er sommertid, siger Brand Manager hos Frisko, Marie Louise Bach.

I år er der et par nyheder med i sortimentet, der bliver delt ud. Blandt andet den nyeste Magnum, som skulle hensætte smagsløgene til en omgang Crème Brûlée og karamelsauce. Man kan også smage Ben&Jerrys bud på kanelsneglen: Cinnamon Buns, med hele stykker af kanelsnegl og kanelcreme.

Alle danskere er inviteret med til Danmarks største is-uddeling og til at starte sommeren med et smil og en iskold nyhed fra Frisko, der kommer til at foregå i 189 7-Eleven butikker landet over.

– Frisko Sommertid er en unik mulighed for, at vores mange dygtige købmænd kan sprede noget glæde hos vores kunder. Service er en del af vores markedsføring, og en dag med forår og gratis is bruger vi naturligvis til at vise vores egne brede smil i alle landets butikker, siger Morten Vedel, Indkøbschef i 7-Eleven.

Hvor og hvornår?

Frisko Sommertid finder sted søndag d. 29. marts klokken 12 og et par timer frem, eller så længe lager haves i de 189 7-Eleven butikker. Når lageret af gratis kampagne-is er tømt, er der resten af dagen halv pris på Friskos pindeis og vafler i alle 7-Eleven-forretninger.

Powered by Labrador CMS