Ikke kun til pynt: Derfor skal du spise græskar
Der er mange fordele ved ikke bare at bruge græskar som pynt. Faktisk er græskar sundt at spise.
Efteråret er den perfekte årstid for græskar.
Ikke nok med at en højtid gør græskar attraktive at udhule, skære ud og putte et lys i, så er der mange andre grunde til, at græskar burde være attraktive.
Artiklen fortsætter efter videoen
For der er en hel række sundhedsfordele ved at spise græskar.
Få kulhydrater
Uanset om du er til hokkaido, butternut eller hvilket som helst andet, så er der masser af gode grunde til at spise græskar. Det skriver Iform.
Er du én af de mange, der gerne vil af med lidt kilo på sidebenene, så er græskar fornuftigt at spise.
Spiser du 100 gram græskar, får du faktisk kun 18 kalorier.
Desuden indeholder græskar meget få kulhydrater. Der er nemlig kun 4,2 gram kulhydrater per 100 gram,du spiser.
I galleriet ovenfor kan du se, hvilke andre fordele, der er ved at spise græskar.
Kan komme i fryseren
Græskar er ofte af en hvis størrelse, derfor kan det være svært at få brugt et helt græskar.
Men det er der også råd for, for græskar kan sagtens puttes i fryseren.
Kødet fra græskarret behøver ikke at blive blancheret inden.
Græskar kan dog holde sig mellem ti og 14 dage ved ti til 14 grader.