Hvorfor bliver majs ikke til popcorn på grillen?

Der er en grund til, at en majskolbe ikke popper på grillen - og bliver til popcorn.

Offentliggjort Sidst opdateret

Du har måske undret dig. Hvorfor bliver majs ikke til popcorn på grillen?

Det har vi på Newsbreak.dk forsøgt at finde svaret på.

Popcorn laves af majs:

– En majs på grillen bliver ikke til popcorn, fordi en majs indeholder masser af saft. Hvis det skal blive til popcorn skal det tørres og forarbejdes, fortæller den kendte kok, Claus Holm, til Newsbreak.dk.

Der er flere måder at bearbejde majs på, når de er tørrede. De kan eksempelvis tilsættes salt.

Popcorn har mange år på bagen

Det er  længe siden, de første popcorn blev lavet. I Europa blev der for første gang lavet popcorn i 1492, da Columbus kom til Amerika. Popcorn blev først lavet af indianerne i Amerika for mere end tusind år siden.

I dag nydes popcorn både i hjemmet og ved en tur i biografen.

Powered by Labrador CMS