Hustru myrdet på krydstogt: Hendes mand fundet indsmurt i blod i kahyt

Det var meningen, at de skulle fejre deres bryllupsdag.

Mordet skete på krydstogts skibet Esmerald Princess.Foto: Wikipedia
Foto: Wikipedia

Offentliggjort Sidst opdateret

En mand er blevet tiltalt for at have myrdet sin hustru på et krydstogtskib, fordi hun ikke ville holde op med at grine af ham. Det skriver CBS News.

Krydstogtets personale fandt manden i parrets kahyt tæt på sin hustrus blodige lig. Inden havde han fortalt vidner, at “hun ikke ville holde op med at grine af mig”.

“Mit liv er ovre”

Manden blev forleden tiltalt for mordet på sin 39-årige hustru Kristy Manzanares fra Utah. Ifølge retsdokumenter blev sikkerheds- og lægepersonale på krydstogtet tilkaldt til kahyt D726, der var registreret til manden og offeret, tirsdag aften i sidste uge omkring 21.00.

Kvinden blev fundet død i kahytten med alvorlige sår i hovedet, og der var smurt blod ud på flere overflader i rummet. Ifølge en sikkerhedsvagt på krydstogtet, blev manden fundet i kahytten med blod på sine hænder og sit tøj, da personalet ankom til gerningsstedet.

Vagten gav manden håndjern på og satte ham ind i en kahyt ved siden af. Vidner, der kom ind i kahytten, inden vagten kom derind har fortalt, at de også fandt manden med blod på hænder og tøj.

Et vidne har fortalt, at han så kvinden ligge på gulvet smurt ind i blod. Da han spurgte hvad var sket svarede manden: “Hun ville ikke stoppe med at grine af mig”. Ifølge vidnet trak manden bagefter sin hustrus lig ud på kahyttens balkon, inden han trak hende ind igen i anklerne.

Senere da manden blev kropsvisiteret af FBI, sagde han spontant: “Mit liv er ovre.”

Gæster troede det var fup

Skibet havde 3.400 passagerer og 1.100 ansatte. Det sejlede af sted fra Seattle søndag og krydstogtet skulle have varet syv dage. Dødsfaldet tvang personalet til at ændre kurs til Juneau i Alaska, hvortil det nåede lidt i 10.00 onsdag morgen – omkring seks og en halv time for tidligt. Passagerer i tusindvis blev holdt ombord på skibet, mens FBI efterforskede sagen.

Skibet er næsten tre fodboldbaner langt og har 19 dæk. Ifølge passagerer på skibet rejste parret sammen med en stor gruppe. De havde også deres børn med. En af passagerne, Chris Ceman, har fortalt, at han var på niende etage i et værelse overfor, hvor mordet skete.

– En af de små piger fra rummet kom løbende ud på gangen og råbte efter hjælp, fordi hendes forældre havde været oppe og skændes. Hun lød ret desperat, men personalet hjalp så hurtigt, de kunne, fortæller Ceman.

Pasagere fortæller, at der var en temaaften med temaet “mordmysterier” og mange troede derfor, at det var et fupnummer til at starte med, indtil de indså, at det var alvorligt.

Troede det var selvmord

Passageren Charles Rowlen fortæller, at han var to etager over parrets værelse, da mordet skete.

– Jeg lå i sengen og min hustru var i gang med at tage et bad, da jeg hørte forfærdelige skrig. Man vidste, det ikke var normalt. Det lød ligesom to eller tre kvinder eller piger, det var helt klart kvinder, der skreg, fortæller Rowlen.

Han og hustruen kiggede ud over balkonen og fandt en mand med blå mærker, sår og som var smurt ind i blod på balkonen to etager under dem.

– Min hustru er en sygeplejerske og hun troede, at han ville hoppe ud over rælingen. På et tidspunkt satte han sin hånd og bagdel på rælingen, men hun begyndte at råbe til ham, at han skulle gå tilbage. På samme tidspunkt annoncerede skibet, at der var brug for hjælp i området, hvor hans værelse var.

Nicole og Brice Beckstrom plejede at bo overfor familien. De fortæller, at parret var i gang med at fejre deres bryllupsdag.

– Det var virkelig chokerende at finde ud af, at det var hende, fortæller Nicole.

Den amerikanske anklagemyndighed siger nu, at manden vil blive tiltalt for mord. Hvis han bliver kendt skyldig kan han få livstid i fængsel eller dødsstraf.

Powered by Labrador CMS