Højt humør på Jelling Musikfestival

Tusindvis af mennesker holder i weekenden fest med musik og højt humør i Jelling

Offentliggjort Sidst opdateret

Jelling Musikfestival trækker godt 30.000 gæster om dagen. Men selvom det er rigtig mange mennesker, der mødes for at feste og høre musik, har politiet, der i weekendens anledning har oprettet en ministation ved Jelling Musikfestival, ikke haft særlig meget at lave.

– Det forløber sig som en meget stille og rolig festival, og vi har umiddelbart ikke haft nogen anholdelser, fortæller Jesper Graff, der er politiets vagthavende ved Jelling Musikfestival.

Han fortæller, at der da er blevet bragt en ballademager eller to ind forbi stationen, men at det, de har lavet, ikke har udmøntet sig i hverken anholdelser eller noget i den retning.

– Det har festivallen klaret internt, fortæller Jesper Graff.

Narkohundene har heller ikke sporet det store

Festivaller er både lig med musik og fest, og fadøl og forskellige former for euforiserende stoffer. Men som det er tilfældet for de, der tager sig af ballademagere, har politiets narkobetjente heller ikke haft det store at lave.

– Der har der heller ikke været noget nævneværdigt, undertreger Jesper Graff.

Til gengæld har der været gang i en masse gode koncerter, og vi har samlet billeder fra en række af dem. Dem kan du se i galleriet øverst i denne artikel.

Jelling Musikfestival fortsætter lørdag og søndag.

Powered by Labrador CMS