Hertuginde-mor planlægger hyggelig juletid

Carole Middleton. Foto: ANDREW WINNING/Scanpix (Arkivfoto)
Offentliggjort Sidst opdateret

Hertuginde Kates mor, Carol, har sine børnebørn i tankerne, når der snart skal pyntes op til jul, fortæller hun til britisk magasin.

Julestemningen er så småt ved at bredde sig i det britiske kongehus. Det har blandt andet smittet af på hertuginde Kates mor, Carol Middleton, som allerede nu er i gang med at planlægge juletiden sammen med børnebørnene, prins George og prinsesse Charlotte.

Ifølge Hello! Magazine har Carole Middleton talt med magasinet Homemaker, og her løfter hun sløret for en jul præget af håndværk og julebag.

– Julen er en vidunderlig tid af året. Vi har alle travlt med at planlægge forskellige fester og komsammener, men det er også et must at tage sig tid til selv at lave de vigtige festlige aftryk, siger Carole Middleton til magasinet.

Hun håber derfor også, at hun kan få sine børnebørn inkluderet i den festlige tradition, det er at lave sit eget julepynt.

Lav din egen julekrans

Blandt andet foreslår hun, at man laver sin egen julekrans, hvor børnene også kan være med og kan sætte deres personlige præg på dem. Men det er dog ikke kun håndværk, som mor Middleton har i tankerne.

Med jul følger nemlig en masse søde sager, og det betyder også masser af julebag.

– Alle børn elsker jo at bage, siger hun, så prins George kan godt forvente at skulle rulle ærmerne op, når han i december kommer på besøg hos sin mormor.

Prins George er to år gammel nu, mens lillesøster, prinsesse Charlotte, endnu kun er lidt over et halvt år. Så der går nok endnu et par år, før hun kan være med til produktionen af julegodterne.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS