Hertuginde Kate fældede en tåre under besøg på børnehospice

Newspaq
Offentliggjort Sidst opdateret

Efter en følelsesladet brevudveksling mødte 33-årige Leigh Smith hertuginden af Cambridge få dage efter, at datteren ville være fyldt et år.

Som mor til den etårige prins George og gravid med sit andet barn kunne hertuginde Kate ikke holde tårerne tilbage, da hun i ugens begyndelse besøgte børnehospicet East Anglia.

Her mødte hertuginden den 33-årige mor Leigh Smith fra Norwich, som mistede sin lille datter 89 dage efter fødslen på grund af en sjælden hjertefejl.

– Du er en tapper kvinde, og jeg er simpelthen så ked af det, lød det fra hertuginden med tårer på spring i øjenkrogene.

Det skriver den britiske avis The Telegraph.

Tilbage i marts måned, en måned efter den lille piges død, besvarede hertuginde Kate et brev fra Leigh Smith, som var overrasket over opmærksomheden.

– Jeg var meget rørt over, at hun havde sat så meget tid af til at læse mit brev nøje og besvare det personligt. Det viser, hvor meget hun kærer sig om sagen, lød det fra Leigh Smith, hvis datter ville være fyldt et år i fredags.

Mødet skete i forbindelse med det royale besøg på East Anglia Children’s Hospice, hvor hertuginde Kate søsatte en fundraiser-kampagne, der skal skaffe 10 millioner pund, svarende til knap 94 millioner kroner, til en ny afdeling af hospicet.

– Jeg havde blandede følelser omkring i dag, fordi det er en svær tid, men dette var en fantastisk måde at fejre Beatrices fødselsdag. Jeg håber, hun kiggede ned, da jeg mødte Kate, sagde Leigh Smith.

Hertuginde Kate ventes at nedkomme med sit og prins Williams andet barn til foråret.

Newspaq

Powered by Labrador CMS