Her er Lars Hedegaards valgprogram

Offentliggjort Sidst opdateret

Den islamkritiske debattør Lars Hedegaard vil stille op til Folketinget ved næste valg som løsgænger med et valgprogram, der har overskriften »Danmark er danskernes land«.

Programmet har fem fokusområder: Indvandring, udenrigspolitik, kultur, skolen og kriminalitet.

Her følger en oversigt over de væsentligste punkter i Lars Hedegaards valgprogram:

INDVANDRING:

* Indvandringen er på vej til at ødelægge den danske velfærdsstat. Vi må nu leve med et permanent højt skattetryk og sociale nedskæringer for at få råd til tilstrømningen af fremmede.

* Vi må derfor standse enhver yderligere indvandring af mennesker, som vi erfaringsmæssigt ikke kan integrere – uanset om der er tale om såkaldte flygtninge, asylansøgere, studerende eller familiesammenførte.

* Grænsekontrollen skal genindføres og skærpes.

* Enhver udlænding, der af en hvilken som helst årsag søger fast ophold i Danmark, skal, inden han lukkes ind, underskrive en erklæring. Her skal det fremgå, at hvis han begår alvorlig kriminalitet eller prøver at underminere vores grundlovssikrede orden, bliver han udvist for bestandigt. Det gælder, uanset om han skal sendes tilbage til mulig forfølgelse i sit hjemland. Det er indvandrerens eget ansvar, om han vil udsætte sig for det. Hvis det betyder adskillelse fra herboende slægtninge, er det indvandrerens egen skyld at have bragt ulykke over sin familie.

* Herboende, der deltager i udenlandske krige, som ikke er sanktioneret af regeringen og Folketinget, skal nægtes genindrejse.

* Der indføres forbud mod opførelse af nye moskéer, da de ikke har meget med religionsudøvelse at gøre i grundlovens forstand, men tjener som kommandoposter og indoktrineringscentre for islamisk magtovertagelse.

UDENRIGSPOLITIK:

* Danmark bliver i NATO, men forlader EU.

* EU udvikler sig stadigt mere til en totalitær institution, der gør sit yderste for at underminere nationerne og udtynde deres oprindelige befolkninger gennem ubegrænset indvandring.

* Danmark skal stå last og brast med Israel – den eneste vestligtsindede og demokratiske stat i Mellemøsten.

* Udviklingshjælpen skal afskaffes, med mindre det kan bevises, at den faktisk har skabt udvikling, det vil sige gjort modtagerne mere selvhjulpne.

KULTUR

* Staten skal under ingen omstændigheder diktere kulturlivet eller meningsdannelsen. Men borgerne skal ikke tvinges til via skatterne at betale for propaganda til fordel for bestemte politiske interesser. Værst står det til i Danmarks Radio, der næsten totalt beherskes af venstreorienterede. Kritik har ikke afhjulpet denne skævhed. Derfor skal DR privatiseres.

SKOLEN

* Målet må være at genskabe den gode folkeskole, vi havde for få årtier siden. Det er umuligt med den nuværende muslimske tilstrømning.

* Det er ingen løsning at fordele uintegrerede elever på flere skoler. Det vil blot sprede problemet.

* Det hjælper heller ikke at give større bevillinger til folkeskolen. Hvis børn er opdraget med den indstilling, at Danmark er et luderland, og at danskerne er vantro, som man ikke skal blande sig med, vil ikke nok så mange penge kunne overbevise deres forældre om noget andet.

KRIMINALITET

* Det danske politi er blandt verdens bedste. Det skal styrkes, så det kan forsvare lovlydige borgere mod kriminalitet og sikre, at de kan gå på gaden uden frygt.

* Det er også politiets ansvar at beskytte unge muslimske piger og drenge mod tvangsægteskaber og såkaldt æresvold. Muslimer skal ikke nyde ringere beskyttelse end enhver anden.

KILDE: »Danmark er danskernes land«

Powered by Labrador CMS