Her er Koldings nye miljøchef

Kolding Kommunes nye miljøchef hedder Jakob Sønderskov Weber. Pressefoto
Offentliggjort Sidst opdateret

Det bliver den 51-årige Jakob Sønderskov Weber, der 1. juni afløser Bent Mouboe som miljøchef i Kolding

Jakob Sønderskov Weber kommer fra en stilling som afdelingschef for Miljø og Råstoffer i Region Syddanmark, hvor han siden 2007 har haft det ledelsesmæssige ansvar. Jakob Sønderskov Weber har tidligere været i Fyns Amt, hvor han har haft forskellige lederstillinger siden 1995, og dermed kommer han med 20 års ledererfaring i bagagen. Jakob Sønderskov Weber ser frem til at tage fat på de nye opgaver.

– Jeg glæder mig utroligt meget til at starte på arbejdet i Kolding Kommune. Kolding har en spændende vision og et stort potentiale for at blive et endnu mere attraktivt sted at bo, arbejde og leve – og det glæder jeg mig til at være med til at videreudvikle, siger Jakob Sønderskov Weber.

20 kvalificerede ansøgere

Jakob Sønderskov Weber blev valgt blandt et velkvalificeret ansøgerfelt på 20 kandidater, og by- og udviklingsdirektør Thomas Boe glæder sig over, at det er lykkedes at hente en så erfaren lederkapacitet fra miljøområdet til Kolding.

– Med Jakob Sønderskov Weber får vi både en særdeles erfaren, men også en visionær leder, der har modet til at prøve nye løsninger af, og det er præcis de kvaliteter, vi brug for, hvis vi skal løfte vores vision, strategier og udviklingsplaner til nye niveauer, siger Thomas Boe.

Jakob Sønderskov Weber bor til dagligt i Odense med to piger på henholdsvis 16 og 21 år. I fritiden sætter han blandt andet pris på et aktivt udeliv med cykling, snorkling, kajaksejlads og byggeprojekter i hus og have.

Jakob Sønderskov Weber er uddannet cand. tech. soc fra RUC og er i gang med den afsluttende del af en Master i Offentlig ledelse på SDU.

Powered by Labrador CMS