Her er første navn til Grøn Koncert

Tina Dickow kommer til Grøn Koncert sammen med Søren Huss. Pressefoto.
Offentliggjort Sidst opdateret

Årets første navn til Grøn Koncert er Tina Dickow med Søren Huss.

Det første navn, der skal spille på Grøn Koncert 2015, afsløres nu. Det bliver Tina Dickow med Søren Huss. Publikum kan glæde sig til to af landets største sangskrivere i et eksklusivt musikalsk møde, som vidner om Muskelsvindfonden og Tuborgs ønske om at skabe unikke koncertoplevelser, som kun kan opleves på Grøn Koncert.

Det er Dickow, der har spurgt Huss, om han vil med hende rundt på turnéen:

– Søren Huss har været en af mine yndlingsmandestemmer i Danmark, siden Saybia kom med deres første album for snart længe siden. Og så er han en fantastisk sangskriver. Vi har spillet nogle dobbeltkoncerter tidligere og sunget en duet eller to – meget løst. Og nu havde jeg lyst til at se, om vi kunne tage den et skridt videre, fortæller Tina Dickow.

Et musikalsk match

Hun ser sig selv og Huss som et stærkt musikalsk match:

– Søren er jo en mand, der kan stille sig op med en guitar og spille sine sange helt nedbarberet. Sange med gode tekster, man kan dykke ned i. Og uden attitude eller bling – bare ærligt og ligetil. Og så kan han samtidigt skrue helt op for energien og volumen. Så jeg synes faktisk, vi har samme udgangspunkt, forklarer Tina Dickow.

Hvad kan publikum forvente sig af jer to på samme scene

Sammen skal vi spille et sæt, der er halvvejs følsomt og flot og halvvejs festligt og sjovt, siger Dickow.

De øvrige navne, der skal spille på Grøn Koncert 2015, offentliggøres hver tirsdag i de kommende uger.

De fire konferenciers

I år starter turnéen den 16. juli i Kolding og slutter den 26. juli i København, og traditionen tro runder den grønne karavane otte danske byer.

Årets fire konferenciers er også netop blevet offentliggjort. På Grøn Scene får gæsterne i år fornøjelsen af at opleve Jacob Haugaard og Simon TJ i et skønt samspil. Det er Jacobs 26. gang som konferencier på Grøn Koncert, og Simon, der har været hans faste medvært de sidste år, kan fejre fem-års jubilæum. Simon har selv muskelsvind, og han er en ægte entertainer.

På P3 Scenen bliver det Sara Bro og David Mandel, der skal byde det grønne publikum velkommen og præsentere de forskellige kunstnere. Sara og David er begge værter på P3, hvor de alle hverdage kan opleves i programmerne Go’ Morgen P3 og Gandhi. Grøn Koncert 2015 bliver Sara og Davids tredje år som konferenciers.

Turnéplan

16/7: Kolding
17/7: Randers
18/7: Aarhus
19/7: Aalborg
23/7: Esbjerg
24/7: Odense
25/7: Næstved
26/7: København

Powered by Labrador CMS