Her er DRs nye satsning

Musicalskuespilleren Pelle Emil Hebsgaard træder ind i manegen i årets Cirkus Summarum-forestilling

Udgivet Opdateret

Cirkus Summarum slår teltet op til en ny sommersæson.

Der er gensyn med flere velkendte karakterer fra DR's Ramasjang-univers i skikkelse af Hr. Skæg, Motor Mille, Silja og Onkel Reje. Og de får i årets forestilling selskab af en debutant.

Klar til manegen

Musicalskuespilleren Pelle Emil Hebsgaard træder nemlig ind i manegen i rollen som Kommunemanden.

Det annoncerer DR Big Band og Muskelsvindfonden, der står bag Cirkus Summarum, og som alt overskuddet går til, i en pressemeddelelse.

Skal være ekstra kreative

- Der er lagt i kakkelovnen til en spektakulær forestilling, lige indtil kommunemanden kommer og fortæller, at cirkusset ikke har betalt sine regninger til tiden og må lukke for altid.

- Så vores venner må i år være ekstra kreative både for at sikre, at der bliver en forestilling og ikke mindst for at redde Cirkus Summarum fra at blive lukket, lyder det om handlingen.

Hypnoser og magi

Årets Cirkus Summarum har titlen "Den magiske juvel".

- Det bliver en hæsblæsende forestilling med de elskværdige Ramasjang-karakterer fyldt med sang, dans, hypnoser og magi, der vil vise publikum, at vi skal tro på os selv for at drømme går i opfyldelse, lyder det om årets forestilling.

Cirkus Summarum kan opleves fra den 22. juni i Ballerup og fra den
19. juli i Aarhus.

Pelle Emil Hebsgaard kan skrive musicals, værtstjanser og dramaserier på sit cv. Nu kan han tilføje cirkusartist på sit farverige repertoire. (Arkivfoto).
Pelle Emil Hebsgaard kan skrive musicals, værtstjanser og dramaserier på sit cv. Nu kan han tilføje cirkusartist på sit farverige repertoire. (Arkivfoto).

CIRKUS SUMMARUM

Cirkus Summarum er en cirkusforestilling med de kendte figurer fra DR Ramasjang, der foregår i folkeskolens sommerferie på Amager i København og på Tangkrogen i Aarhus. Det er arrangeret af Muskelsvindfonden i samarbejde med DR Big Bandet.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS