Her er dildoen, der kan gøre dig gravid

Offentliggjort Sidst opdateret

Hvis det virker lidt for klinisk at gå til lægen for at blive insemineret, er der godt nyt. Nu kan du få en dildo, der ejakulerer som en penis

Da Stephanie Berman og hendes kone i 2011 ville have et barn, var der kun få muligheder for dem, og ingen af dem var særligt romantiske eller sexede. Hvis ikke en læge skulle inseminere, var det noget med en pipette eller sprøjte.

– Vi begyndte at bruge de her ting, og det gik hurtigt op for os, at det er lige så frygteligt, som det lyder. Der er intet romantisk eller sexet og sjovt ved at prøve at gøre din kone gravid med en pipette, siger Stephanie Berman til Refinery29.

Derfor opfandt Stephanie dildoen Semenette. Dildoen kommer med en pumpe, så den rent faktisk kan ejakulere. Den bruges alene, sammen med en partner (endda som strap-on, hvis man vil). Den kan også bruges bare for sjov, eller hvis man ønsker at blive gravid.

Dildoen er tiltænkt lesbiske, men i følge Stephanie kan det transkønnede community også få glæde af Semenette.

– – Da min kone og jeg begyndte at tænke på at få en familie overvejede vi vores muligheder og var ikke nødvendigvis glade for nogen af dem. Jeg begyndte at tænke, hvad nu, hvis jeg kunne genskabe teknologien med en pipette men med form som sex-legetøj? Det ville ikke kun betyde, begge parter blev rigtig involverede i processen, det ville også give mulighed for for autenticitet og intimitet, siger Stephanie.

Semenette kan også bruges med andet end sæd

Det er også muligt at være kreativ med dildoen. Ifølge Stephanie kan man sagtens bruge alt muligt andet i dildoen end sæd. For eksempel til en polterabend, hvor den kan fyldes med alkohol.

– Mange vil bruge en form for glidecreme. Der findes en, der hedder Spunk Lube; den føles og ser ud som rigtig sæd, siger Stephanie.

Det handler i høj grad om at sikre, at det er noget, kroppe kan tåle.

Powered by Labrador CMS