Hareide: DBU må svare på om jeg skal være landstræner

Åge Hareide forlader Malmö FF, men han har ikke skrevet under med DBU eller andre endnu, siger han.

Hareide har ikke lavet en aftale med Dansk Boldspil-Union (DBU) eller nogen andre endnu, siger han på et pressemøde på Malmös hjemmebane. Foto: Scanpix.
Offentliggjort Sidst opdateret

Malmö FF bekræftede tidligere onsdag, at Åge Hareide har meddelt, at han stopper i klubben efter næste uges kamp i Champions League mod Real Madrid.

Hareide er af flere medier blevet kædet kraftigt sammen med det ledige landstrænersæde i Danmark efter Morten Olsens afgang, og hans opsigelse i Malmø har kun styrket det rygte.

Men Hareide har ikke lavet en aftale med Dansk Boldspil-Union (DBU) eller nogen andre endnu, siger han på et pressemøde på Malmös hjemmebane.

– Der er ikke skrevet noget under endnu. Jeg er med i de tre-fire kandidater (DBU har tidligere meldt ud, at der var tre-fire kandidater til landstrænerposten, red.), siger Hareide på pressemødet.

– Jeg tager ingen beslutning om min fremtid førend kampen mod Real Madrid, og det står jeg ved.

Direkte adspurgt

Adspurgt om han skal være dansk landstræner, svarer den norske træner:

– Det ved jeg ikke, det er et spørgsmål, DBU må svare på.

Han lægger dog ikke skjul på, at det danske landstrænerjob er attraktivt for ham.

– Absolut. Jeg har været til samtale, og det er en ære at blive sat i forbindelse med det, lyder det fra den tidligere Brøndby-træner.

Åge Hareide fortæller, at han allerede i sommer blev kontaktet angående muligheden for at forlade Malmö og overtage trænerposten et andet sted, men han ville ikke smutte fra Malmø midt i sæsonen (den svenske sæson følger kalenderåret, red.).

/ritzau/

Powered by Labrador CMS