Har du vundet i Lotto uden at vide det?

Danske Spil savner tre vindere efter weekendens trækninger.

Har du vundet i Lotto? Foto: Colourbox.
Offentliggjort Sidst opdateret

Tre Lotto-spillere har i weekenden vundet i alt mere end otte millioner kroner i weekenden. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse. Det spændende ved historien er, at ingen af de tre vindere har meldt sig, og det betyder, at Danske Spil i skrivende stund ligger inde med en førstepræmiepulje samt to millionærgarantipræmier, i alt 8.092.388 kroner, der savner ejere.

Førstepræmiepuljen var Lørdag på 6.092.388 kroner. Den heldige spiller har købt sin kupon i Dagli’Brugsen Ølstrup, Byvejen 36, 6950 – Ølstrup. Da præmien er over 1,5 millioner kroner, vil vinderen blive tilbudt millionærrådgivning af Danske Spil.

Udover førstepræmievinderen var der to andre heldige spillere, der vandt i weekenden. Der blev udtrukket to vindere på millionærgarantien, hvilket betyder, at de to har vundet hver 1.000.000 kroner.

Den ene af de to kuponer er købt hos Føtex, Skelagervej 1-9, 8200 – Aarhus N, mens den anden er spillet af en Plus-abonnent fra Billund Kommune. Ingen af de tre vindere har kontaktet Danske Spil, der derfor ikke har haft mulighed for at gratulere nogen endnu med de flotte præmier.

De udtrukne vindertal: 

Vindertal: 7, 16, 17, 27, 29, 31, 33

Tillægstal: 21

Powered by Labrador CMS