Guldsmedrøvere anholdt: Sådan fik politiet dem

To røvere spurgte en kvinde om vej. Så klappede håndjernene.

Torsdag formiddag foran Lykkes Guld og Sølv i Jernbanegade i Kolding. Foto: Local Eyes.
Offentliggjort Sidst opdateret

Som Newsbreak.dk tidligere fredag fortalte, ledte Sydøstjyllands Politi efter to styks røvere, der sammen med en medgerningsmand, torsdag formiddag røvede Lykkes Guld og Sølv på Jernbanegade i Kolding.

– De kørte i en bil med rumænske nummerplader, og vi har anholdt den ene af de tre; han er rumæner. Teorien er derfor, at de to andre også er rumænere, sagde Peter Balsgaard Nielsen, leder af Efterforskning Syd i Sydøstjyllands Politi, tidligere fredag til Newsbreak.dk.

Identifikationen af den tredje mand viste sig at være ganske let.

– Han havde ID-papirer på sig, fortalte Peter Balsgaard Nielsen videre og tilføjede, at politiets teori er, at det var mandens egne papirer.

Siden har politiet så ledt efter de to sidste gerningsmænd, der røvede guldsmeden med en hammer.

Se flere billeder hos Local Eyes.

Og nu er der godt nyt i sagen:

Efter en større eftersøgning lykkedes det i dag Syd og Sønderjyllands Politi, der deltog i eftersøgningen sammen med Sydøstjyllands Politi, at anholde de to mænd. Det skete på baggrund af en borgerhenvendelse. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Årvågen borger

Vicepolitiinspektør Peter Balsgaard fra Sydøstjyllands Politi fortæller:

– En borger i Genner ved Aabenraa blev i formiddags kontaktet af to udlændinge, der spurgte om vej til en bus, da deres bil var gået i stykker. Hun fandt det mistænkeligt og tilkaldte politiet, som fandt de to formodede gerningsmænd på Banegården i Rødekro, hvor de stod og ventede på toget.

Anholdelsen foregik helt udramatisk, og de to rumænere på henholdsvis 26 og 32 år vil nu blive sigtet og senere fremstillet i grundlovsforhør, slutter meddelelsen.

Powered by Labrador CMS