Grøn Koncerts gæster støtter HUSET i Esbjerg

Foto: Jacob Boserup.
Offentliggjort Sidst opdateret

Under gårsdagens koncert i Esbjerg, havde publikum mulighed for at donere deres pant til et af to lokale mangfoldighedsprojekter. Kulturhuset HUSET løb med sejren.

Enten el-hockeyklubben Hockey Suserne Gørding, der drømmer om at renovere deres el-hockeystole og købe nye, eller spillestedet kulturhuset HUSET, der drømmer om at gøre deres koncertsal mere tilgængelig for gangbesværede og kørestolsbrugere, kunne publikum ved gårsdagens Grøn Koncert i Esbjerg stemme på ved hjælp af deres pant.

Fra scenerne og på storskærmene blev der opfordret til, at publikum donerede deres pant, og mange fulgte opfordringen, og donerede både krus, kander, dåser og plastflasker til de gode formål.
Sidst på dagen blev donationerne talt op, og vinderen, der havde modtaget den største donation, blev HUSET.

Præcis hvor meget donationen lyder på bliver offentliggjort efter sidste koncert d. 26. juli. Her tæller Grøn Koncert alle pantkronerne sammen, så de fordeles ligeligt mellem de otte vinderprojekter, og forskellen mellem større og mindre byer udjævnes.

– Vi er glade for, at Grøn Koncert, og vores dejlige publikummer, kan sætte et varigt aftryk i lokalområdet omkring de koncertbyer vi besøger rundt i Danmark. Pantdonationerne er én måde at hjælpe visionen om Plads til forskelle på vej i Esbjerg og omegn, og vi takker mange gange for de donationer, som vores gæster har givet, siger kommunikationschef i Muskelsvindfonden, Jamilla Sophie Alvi.

Det vil være muligt at støtte lokale mangfoldighedsprojekter under hele Grøn Koncert touren. Grøn Koncert vil i efteråret følge de projekter, der har modtaget donationer, og fortælle hvordan det er gået.

Powered by Labrador CMS