Grøn Koncert godt fra start: 14.500 publikummer

Stemningen til Grøn Koncert. Foto: Elo Christoffersen.
Offentliggjort Sidst opdateret

I går blev Grøn Koncert skudt i gang. Det skete med en fantastisk start, hvor 14.500 publikummer festede sammen i Kolding.

Igen i år kører den grønne karavane gennem 8 danske byer, og i dag lagde den godt fra start i Kolding. Muskelsvindfonden og Tuborg har i år skabt et program, hvor publikum får koncertoplevelser med gæsteoptrædener, mash-ups og musikalske møder, som kun kan opleves på Grøn Koncert.

Udover at skabe unikke musikalske møder, skaber Grøn Koncert også det mangfoldige møde mellem venner, frivillige og gæster. På tværs af alder, uddannelse, kultur og ikke mindst handicap. Et møde, der således sætter fokus på forskellighed og gensidig respekt.

Flere overraskende gæsteoptrædender

Grøn Koncert 2015 har et program der i forvejen er fuld af gæsteoptrædender – flere end der nogensinde har været før. På P3 Scenen satte DJ duoen Lågsus gang i festen sammen med både Vild $mith, Cisilia og Emil Stabil. Turboweekend og Oh Land delte scenen, og Magtens Korridorer havde inviteret Østkyst Hustlers med. Men også Christopher fik til publikums store fornøjelse et surprise-besøg af Brandon Beal, der var med på kæmpehittet Twerk it like Miley.

Også Grøn Scene var fyldt med musikalske møder. Her kunne publikum opleve Tina Dickow, der under koncerten fik besøg af én af Danmarks andre sublime sangskrivere, Søren Huss, og Medina optrådte både sammen med Xander og Shaka Loveless. Lukas Graham havde på forhånd annonceret at både vennerne Patrick Dorgan og Hedegaard ville være med på Grøn Koncert, men som en overraskelse fik han også besøg af Kesi.

Efterfølgende afsluttede L.O.C. årets første Grøn Koncert med et kæmpe brag, hvor han også overraskede med besøg fra Barabara Moleko, og efterfølgende havde en musikalsk genforening med U$O og Johnson i gruppen B.A.N.G.E.R.S.

En fantastisk start for Grøn Koncert

Med et forsalg der overgår sidste år, og med sol fra en skyfri himmel er der kun glæde hos Muskelsvindfonden og Tuborg.

– Kolding var en drømmestart. Og det giver vores 700 frivillige ekstra gejst til de kommende dage. Grøn Koncert har naturligvis som mål, at skabe et overskud til Muskelsvindfondens arbejde for plads til forskelle. Men vi håber, at den fest og det fællesskab, som vi så ude på pladsen i dag (torsdag, red.) har givet folk i Kolding og omegn ekstra lyst til at hilse på naboen i morgen (fredag, red.), siger kommunikationschef i Muskelsvindfonden, Jamilla Sophie Alvi.

Turnéplan

17/7: Randers
18/7: Aarhus
19/7: Aalborg
23/7: Esbjerg
24/7: Odense
25/7: Næstved
26/7: København

Powered by Labrador CMS