Gravid Stephania Potalivo flygter fra efterforskere

Otte kendte danskere, heriblandt Stephania Potalivo og Neel Rønholt, skal endnu en gang forsøge at skjule sig fra efterforskere i ny sæson af "Jaget Vildt"

Offentliggjort

Det er kun få dage siden, at Stephania Potalivo offentliggjorde, at hun og ægtefællen Nils Petter venter deres første barn.

Men de næste ti dage må Nils Petter undvære sin gravide hustru, når hun sammen med skuespillerkollegaen Neel Rønholt tager på flugt i Danmark.

Danskerne kan nemlig støde ind i blandt andre de to skuespillere, når de forsøger at holde sig skjult fra erfarne efterforskere.

De to er nemlig et af fire kendispar i den nye sæson af realityprogrammet "Jaget Vildt", der bliver sendt på streamingtjenesten Max og Kanal 5 i 2025.

Det annoncerer Warner Bros. Discovery i en pressemeddelelse.

Politiet er indblandet 

Af de andre deltagere vil to måske have ekstra erfaring i, hvad man ikke skal gøre for at blive fanget.

De to politibetjente Vlado Lentz og Christian Berthelsen er nemlig vant til at fange spritbilister og give fartbøder i programmerne "Politijagt" og "Vanvidsbilisterne", men nu bytter de altså roller med dem, de normalt fanger, når de selv skal på flugt i "Jaget Vildt".

Det tredje par består af de to komikere Uffe Holm og Torben Chris, mens de to tidligere deltagere fra TV 2-programmet "Forræder" - influenceren Melissa Bentzen og skuespilleren Bjarne Henriksen - fuldender deltagerlisten.

Otte kendisser er klar til den nye sæson af "Jaget Vildt", der bliver sendt på Max og Kanal 5 i 2025. Heriblandt Stephania Potalivo, der er programmets første gravide deltager.

Får premiere næste år

I programmet skal de fire par i ti dage forsøge at gemme sig for et hold garvede efterforskere. Her er den eneste regel, at parrene ikke må overnatte det samme sted mere end en dag, før de efter ti dage skal nå målstregen.

Optagelserne på programmet begynder torsdag den 24. oktober, og derfor kan danskerne de næste ti dage være heldige at blive en del af kendissernes flugtforsøg.

Den nye sæson af "Jaget Vildt" får premiere på Max og Kanal 5 til næste år.

Powered by Labrador CMS