Graffiti-malere får egen væg i Kolding

Det midlertidige væg-maleri er lavet af Kulturlogen. Den måler 30 gange tre meter.
Offentliggjort Sidst opdateret

Kolding Kommune giver graffiti-malere ny mulighed for at slå sig løs på Kolding Havn

Kolding Kommune giver i samarbejde med Kolding Havn byens graffiti-malere en ny mulighed for at slå sig løs, når der lørdag d. 28. marts er officiel åbning af en ny fri væg på Kolding havn.

Projektet med den frie væg på havnen er lavet i et samarbejde mellem Kolding Havn, Kolding Kommune og foreningen Kulturlogen.

Kulturlogen står i samarbejde med Kolding Havn for en åbnings-graffitievent lørdag d. 28. marts kl. 14.00. Her indbyder Kolding Havn og Kulturlogen alle graffiti malere, professionelle, amatører, begyndere og nysgerrige til at kigge forbi. Kulturlogen håber på stort fremmøde og godt vejr, så alle interesserede har mulighed for at se graffitimalere arbejde og få en snak om graffiti.

– Samarbejdet med Kulturlogen er vigtigt for Kolding Havn, og vores erfaring fra væggen ind mod lystbådehavnen er kun positiv, udtaler Claus Holm, der er Havnedirektør i Kolding, og fortsætter:

– Det er jo oplagt at hjælpe hinanden på denne vis. Vi har nogle grå vægge, som kan trænge til at blive piftet lidt op og Kulturlogen har behov for et sted at gøre sig selv dygtigere, så derfor skal vi tage de muligheder, der ligger lige til højrebenet. Havnen håber, at vores samarbejde også kan fortsætte i fremtiden, slutter havnedirektør Claus Holm.

Mur del af indsats mod ulovlig graffiti

Muren skal, når den åbner, være med til at hindre den ulovlige graffiti, hærværks-graffiti og tags på murene i bymidten. Samtidig med den nye mur på Havnen, kommer der også en graffiti-væg i tunellen ved Klostergården. Kolding Kommune er begyndt at sætte skilte op, så det er tydeligt, hvor graffiti er tilladt.

Powered by Labrador CMS