Gennembrud i overenskomst-forhandlinger

Michael Ziegler fra Kommunernes Landsforening og Anders Bondo Christensen, formand for DLF, hilser på hinanden i forhandlingsrummet fredag d. 13 februar 2015. Den afgørende runde I OK15-forhandlingerne. Michael Ziegler fra Kommunernes Landsforening og Anders Bondo Christensen mødes i KL-Huset til den sidste og afgørende overenskomstforhandling. Parterne skal gerne have indgået forlig i forhandlingerne om de generelle aftaler for overenskomsterne for lærere, sygeplejersker, sundheds- og socialassistenter og pædagoger. Forhandlingerne forventes at strække sig til i morgen, lørdag. KL-Huset. Fredag d. 13/02-2015. (Foto: David Leth Williams/Scanpix 2015)
Offentliggjort Sidst opdateret

Overenskomstforhandlinger mellem KL og mange offentligt ansatte er kommet over en stor hindring

Med halvandet døgns forsinkelse er der natten til søndag gået hul på bylden ved de fælles overenskomstforhandlinger med kommunerne.

Ifølge Berlingske Nyhedsbureaus oplysninger har forhandlingerne været sat på standby, så længe lærernes arbejdstidsaftale ikke var på plads. Men efter drøftelser med Kommuners Landsforening (KL) skulle en aftale med lærerne om lokal indflydelse på arbejdstidstilrettelæggelsen nu være indgået.

Dermed kan forhandlingerne om de generelle krav for alle sættes i gang tidligt søndag morgen.

BNB

Powered by Labrador CMS