Forsvandt for fem år siden: Nu er der frygteligt nyt om seksårige Isabel

Politiet fandt seksårige Isabel Celis for sent.

Isabel Celis var kun seks år gammel, da hun forsvandt.Foto: HANDOUT / SCANPIX
Foto: HANDOUT / SCANPIX

Offentliggjort Sidst opdateret

Isabel Celis forsvandt fra sit hjem i byen Tuscon i den amerikanske delstat Arizona, da hun var kun seks år gammel.

Den lille pige forsvandt en aften i april 2012, efter hun blev lagt i seng på sit værelse. Næste morgen var hun væk. Sporløst forsvundet.

Desværre fandt politiet ikke den lille pige i tide. Trods store eftersøgninger, internationale efterlysninger og flere tusinde tip fra offentligheden har det ikke været muligt for politiet at finde Isabel Celis før nu. Det skriver TV2.

“Alt håb er ude”

For nu – fem år senere – kan politiet fortælle, at den lille pige er død. Det oplyser Chris Magnus, der er politichef hos politiet i Tucson.

– Selvom bekræftelsen formenlig giver en slags afklaring, betyder den også, at alt håb om at få Isabel hjem til familien er ude. Alle døde børn er et tab for familien og hele vores lokalsamfund, siger han ifølge Buzzfeed.

Liget af pigen blev fundet i et forladt område i Pima County i den amerikanske stat Arizona. Politiet afviser, at fundet var tilfældigt, men vil ikke komme med yderligere informationer.

Kæmpe dusør hjalp ikke

Lige nu har politiet ingen gerningsmand men fastholder, at de vil fortsætte jagten, indtil den skyldige er blevet stillet til ansvar.

– Det her er et meget vigtigt skridt i sagen, siger politichefen.

I Danmark blev Isabel også efterlyst, da hun forsvandt for fem år siden.

Politiet udlovede dengang en dusør på 30.000 dollar, der svarer til cirka 170.000 kroner.

Powered by Labrador CMS