Formodet spritbilist stikker af fra hospitalet inden blodprøve

En 28-årig kvinde stak af fra hospitalet inden blodprøve. Nu kan hun ikke sigtes for spirituskørsel.

Offentliggjort Sidst opdateret

En 28-årig kvinde fra Sæby lavede en noget anderledes forsvinden i går, onsdag; hun stak nemlig af fra et hospital, og politiet, inden man kunne nå at tage en blodprøve.

– Og det er jo et problem, siger Per Jørgensen, vagtchef hos Nordjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Med det mener han, det kun er en blodprøves værdi, der kan bestemme en eventuel straf for spirituskørsel – netop det, som politiet mistænkte kvinden for.

Forinden var den 28-årige kvinde i en bil endt ude på en mark på Hjørringvej i Thorshøj øst for Østervrå, hvor bilen også trillede runde. Det skriver Nordjyske.

Da politiet kom til stedet, fik det mistanke om, at kvinden var spirituspåvirket, derfor blev hun bedt om at puste i alkometeret.  Det pust viste, at hun højst sandsynligt var påvirket af alkohol.

Stak af – med halskrave

Efterfølgende blev kvinden kørt til nærmere undersøgelse på sygehuset i Hjørring, hvor hun også skulle have taget en blodprøve for at fastlægge den præcise promille. Det havde kvinden dog ikke den helt store lyst til – måske fordi, hun allerede havde fået taget sit kørekort. For spirituskørsel.

– Det ene øjeblik lå hun på briksen, og det næste øjeblik var hun væk. Hun stak af med halskrave og det hele, og hun er stadig forsvundet, har politikommissær Steen Hørlück fra Lokalpolitiet i Frederikshavn, udtalt til Nordjyske.

– Vi ved hvem, hun er, siger Per Jørgensen, der dog også fortæller, at man nu kun kan sigte hende for at køre uden kørekort.

Powered by Labrador CMS