Forældrepar på hospitalet: Kvinde ville give sin pitbull sweater på

Hunden angreb kvinden, efter hun prøvede at give den en sweater på imod kulden.

Det kunne have betydet døden for parret, hvis sønnen ikke havde været hjemme.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Offentliggjort Sidst opdateret

Det kan være, du lige skal tænke dig en ekstra gang om, inden du prøver at give din hund tøj på.

Ægtepar og søn flygter

Et ægtepar er endt på hospitalet, efter en voldelig kamp med deres nye hund. Det hele begyndte fredag eftermiddag, da Brenda Guerrero gik ud i haven for at give sin hund en sweater på. Det var nemlig en kold dag med temperaturer omkring nul grader i Tampa, Florida.

Hunden, der er et pitbull mix og kun havde været hos familien en måned, angreb den 52-årige kvinde, efter hun forsøgte at give den tøjet på. Hendes mand Ismael løb derfor ud for at hjælpe. Bagefter kom deres 22-årige søn Antoine Harris til undsætning med en kniv og stak hunden i hovedet og halsen, inden de alle tre flygtede fra baghaven og ind i huset. Her ringede de til politiet.

En kniv var ikke nok

Lokalpolitiet og dyrekontrollen kom og skød hunden med et bedøvelsesmiddel, selv efter sønnen havde stukket den. Og alligevel formåede den at komme ind i hjemmet, hvor der også var to børn.

Myndighederne brugte en pistol med gummikugler samt en strømpistol, inden dyrekontrollen til sidst kunne bedøve og fange hunden. Det skriver det amerikanske medie Newser.

Forældrene blev begge sendt på hospitalet. Brendas sår er alvorlige, men de forventes begge at blive raske. Det er stadig ikke klart om hunden, som dyrekontrollen tog med, vil blive aflivet.

Powered by Labrador CMS