Fodboldstjerne blev far tre gange på seks uger

Selvom målene mangler på fodboldbanen for Saido Berahino, så har han præsteret et hattrick i soveværelset. Tre gange på seks uger er den 25-årige Stoke-angriber blevet far.

Saido Berahino har haft travlt i soveværelset. Foto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

I Championship-klubben Stoke render fodboldspilleren Saido Berahino og slår sine folder, men når han ikke er til træning eller kamp, så har angriberen åbenbart travlt på lagnerne.

Henover en periode på seks uger er den 25-årige fodboldstjerne blevet far til to børn, mens en tredje kvinde påstår, at Stoke-spilleren også er far til hendes barn, skriver britiske The Sun.

Saido Berahino står angivet som far på de to fødselsattester fra den 30. maj og 17. juli, men nu er et hattrick altså nært forestående for angriberen, der ikke havde ramt netmaskerne i 931 dage inden han i August scorede for Stoke.

Utroskab og forlovelse

Den målfattige angribers første barn blev født af Stephania Christoforou den 30. maj, og de to havde også nået at blive forlovet så sent som i oktober 2017, men på Valentinsdag kom der for alvor ridser i lakken.

Ægteskabet blev aflyst, da Stephania Christoforou greb Saido Berahino på fersk gerning, da han forsøgte at snige den amerikanske model Chelsea Lovelace ind i villaen i  den engelske by Cannock.

Affæren med den amerikanske model endte altså med, at Chelsea Lovelace fødte datteren Aniya Marie den 17. juli, som Stoke-spilleren er far til.

Men én affære var angiveligt ikke var nok, så nu hævder en 28-årig afrikansk sygeplejerske, som har kendt fodboldstjernen siden barnsben,  at han også er far til hendes barn. Komisk nok blev sygeplejerskens barn født den 15. juli – altså to dage før, at Chelsea Lovelace fødte sit barn. Og endda på selvsamme hospital i Walsall.

Ifølge The Sun er den 28-årige sygeplejerske i gang med at få rettens ord for, at den engelske fodboldstjerne er far til sygeplejerskens barn.

Powered by Labrador CMS