Feriedag til ære for royale rollinger

Newspaq
Udgivet Opdateret

Når Monacos fyrstepar til december bliver forældre til et sæt tvillinger, bliver hele landet inviteret med til at fejre fødslen af de små.

Når Monacos fyrstinde Charlene nedkommer med sine og fyrst Alberts tvillinger, bliver det en sand folkefest for det lille fyrstedømme i Sydeuropa.

I en officiel erklæring på fyrstedømmets hjemmeside inviterer de vordende forældre monegaskerne til at fejre fødslen af de to små børn, som forventes at komme til verden til december.

– For at fejre den glædelige ankomst af disse to børn vil der blive affyret 42 kanonsalutter, 21 for hvert barn, fra Fort Antoine, lyder det blandt andet i erklæringen.

Derudover vil kirkeklokkerne ringe i 15 minutter og blive efterfulgt af en hornsalut.

– Befolkningen i Monaco opfordres til at sætte flag op på samme måde som under Nationaldagen – fra den dag tvillingerne bliver født, til at de bliver officielt præsenteret, skriver parret videre om fødslen, som vil blive offentliggjort af fyrst Albert foran slottet.

– Denne dag vil blive erklæret som offentlig feriedag for alle personer, der arbejder i Monaco, under fejringen af denne glædelige tid, skriver parret, der ønsker, at eventuelle gave til børnene i stedet bliver doneret til velgørenhed.

Den 36-årige sydafrikanskfødte fyrstinde bliver mor for første gang, mens hendes 56-årige mand, fyrst Albert, har vedkendt sig faderskabet til to børn.

Newspaq

Powered by Labrador CMS