Far låser to-årig inde i træbur: Efterlader tre små børn alene

Et af børnene var kun nogle timer gammelt.

Faren låste sin søn inde i et bur og efterlod sin nyfødte datter, mens han besøgte børnenes mor på hospitalet.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Offentliggjort Sidst opdateret

En mand fra Pennsylvanien har låst sin 22 måneders gamle søn inde i et træbur. Han efterlod drengen i et varmt hus sammen med hans to mindre søskende – heriblandt en nyfødt lillesøster, der kun var et nogle timer gammel. Det skriver WHIO.

Politiet fandt børnene onsdag eftermiddag, efter de havde fået et anonymt tip. De bankede på døren, men ingen åbnede. Bagefter sparkede de døren ind.

På den anden side af døren fandt de en etårig dreng i en kravlegård, en nyfødt pige i en autostol og den næsten toårige dreng låst inde i et træbur. Buret var ikke stort nok til, at drengen kunne stå op. Da børnenes far, 38-årige Cecil Kutz, kom hjem, anholdt politiet ham for at udsætte sine børn for fare.

– Det er ikke nem sag at følge. Man føler virkelig for de her børn, fortæller Fred Krute fra politiet.

Far efterlader nyfødt derhjemme

Ifølge politiet fødte børnenes 25-årige mor den lille pige i deres hjem omkring klokken 21 tirsdag. Under fødslen blødte hun virkelig meget og Kutz ringede efter en ambulance onsdag morgen klokken halv ti. Hun blev sendt på hospitalet, hvor hun blev opereret.

Personalet på hospitalet spurgte moren, hvor hendes nyfødte baby var henne. Da moren fortalte, at datteren var derhjemme, blev de urolige. Kort efter fandt politiet børnene alene hjemme.

De sociale myndigheder ringede til faren, efter børnene var blevet fundet af politiet. Han kom hjem omkring 40 minutter senere. Faren fortalte politiet, at han havde været inde og besøge sin kone på hospitalet men ville ikke sige, hvor længe børnene havde været alene hjemme.

Far: Bur er en krybbe

Faren fortalte også, at han brugte buret som en alternativ krybbe for at være sikker på, at drengen ikke slog sig om natten. Der var en skummadras, legetøj og en kop med drikketud inde i buret. Faren påstod, at drengen kravlede over det hele om natten, hvis ikke han var i buret. Han indrømmede også, at han havde brugt buret før.

Ifølge politiet virkede faren ikke særligt bekymret over at efterlade sine børn derhjemme selv. Men moren var meget chokeret og sagde, at det aldrig var sket, hvis hun havde været der.

Den nyfødte blev sendt på hospitalet og drengen i buret bliver lige nu passet af de sociale myndigheder. Ifølge Krute var hjemmet beskidt og flere ledninger lå frit fremme. Han er glad for at have kunnet hjælpe de små børn.

–  Vi er i politiet glade for, at vi fandt dem og at de sociale myndigheder nu har taget over, fortæller han.

Powered by Labrador CMS