Far får livstid for brutalt babydrab

En aften alene hjemme med far og datter tog en voldsom drejning.

En voldsom aften ændrede alt. Genrefoto: Scanpix
Offentliggjort Sidst opdateret

En 33-årig far har gjort det, som virker fuldstændig utænkeligt. Tilbage i august 2017 passede en 33-årig far sin fire måneder gamle datter for første gang alene, men da moderen kom hjem fra et arrangement, så var den fire måneder gamle Hope Sofia fundet med seriøse skader, skriver Mirror.

Den lille pige blev hurtigt hastet til hospitalet, men hun kom sig aldrig – og efter flere måneder i respirator blev den i november samme år slukket.

Da den lille pige blev undersøgt efter sin død stod det klart, at hun havde lidt katastrofale hjerneskader, som var kommet som følge af enten at blive rystet eller kastet på en blød flade – potentielt endda begge.

Ville se fodbold

Politiet i Walsall har tidligere sagt, at de aldrig vil forstå, hvad der fik Neil Smith til at blive så voldelig overfor sin lille datter, som han gjorde.

– Det virker til, at han ville se fodbold i fjernsynet den aften og måske var frustrationen over at skulle tage sig af sit eget kød og blod for meget, lyder det fra politiet.

Barnets moder Nicola har selvsagt være knust over tabet af sin datter, som hun beskriver som den perfekte pige. Endvidere lyder historien på, at moderen aldrig vil kunne tilgive den mand, som hun engang elskede.

Den 33-årige Neil Smith har tidligere været mistænkt for overfald, men ved retten i Birmingham fik han dommen for drabet på sin egen datter – og den lød på 13 år i fængsel.

Powered by Labrador CMS