Fangeflugt: Ser du denne mand, skal du kontakte politiet med det samme

Fange blev befriet af ukendte gerningsmænd - nu jagter politiet ham.

Al trafik til og fra Farø blev standset af ordensmagten i forbindelse med jagten på den flygtede fange og hans medsammensvorne. . Foto: Presse-fotos.dk
Offentliggjort Sidst opdateret

OPDATERING TORSDAG 07.40:

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser torsdag morgen, at den undvegne fange, er blevet anholdt onsdag aften i København. Du kan læse mere om anholdelsen her.

Newsbreak.dk har derfor fjernet billedet af manden fra artiklen.

OPDATERING 13.20:

Efter en spektakulær fangeflugt ved Nykøbing Falster Sygehus tidligere onsdag, efterlyser politiet nu to af de mænd, der var med til at beskrive en 32-årig fange samt en bil, der er brugt i aktionen. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

To af de mænd, der var med til befrielsesaktionen beskrives af vidner som A: mørk i huden, ca. 180 cm høj, gråt tørklæde for næse og mund. B: Etnisk dansk af udseende, lys i huden, ca. 180 cm høj, blåt tørklæde for munden.

Politiet efterlyser samtidig en bil, som kan være en Mercedes, med registreringsnummer BL48124.

Politiet beder folk i specielt den sydlige del af politikredsen om at holde udkig efter bilen, den 32-årige og de folk, der har hjulpet ham. Politiet arbejder intenst på at finde den flygtede mand, og henset til at der er blevet truet med våben i forbindelse med flugten, så vurderer politiet, at han kan være farlig. Folk skal derfor ikke tage kontakt til ham eller hans hjælpere, hvis de ser dem, men blot kontakte politiet på telefon 114.

ORIGINALARTIKEL: 

I dag klokken 10.50 blev en 32-årig mand, der afsoner en fængselsdom for trusler med skydevåben, befriet af flere ukendte gerningsmænd ved Nykøbing Falster Sygehus, hvor han var under kortvarig behandling. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Gerningsmændene forlod sygehuset i en grå Mercedes mod Farø. Her er bilen parkeret og forladt, hvorfor politiet netop nu er massivt tilstede i området.

Motorvejen ved Stensved i sydgående retning og ved Gunslev i nordgående retning er derfor spærret.

Politiet ønsker ikke at kommentere sagen, men beder særligt den sydlige del af politikredsen at holde øjne og øre åbne. Man skal ikke forsøge at tage kontakt til manden selv, men derimod kontakte politiet.

Powered by Labrador CMS