Erik blev dræbt af flyvende teltpløk: Fredag blev han hyldet som en prins

Fredag blev Erik kørt fra Aalborg til Grindsted. På den tur fik han følgeskab af familie og motorcykelentusiaster, der alle er berørte.

Offentliggjort Sidst opdateret

Den 10. august vil for evigt stå prentet i både familiemedlemmer og motorcykelfolks hukommelse.

Den dag fik 61-årig Erik Fjordvald fra Filskov på grund af et voldsom blæsevejr en teltpløk gennem halsen. Ulykken skete ved et motorcykeltræf i Thy.

Efter den blev han fløjet til Aalborg Universitetshospital, hvor han to dage senere, om søndagen lidt før klokken 15, trak vejret for sidste gang.

– Vi er allesammen dybt berørte af det. Både af ulykken i sig selv, og at vi har mistet en af vores medlemmer på den her måde. Vores klub er som en lille familie, og det er dybt forfærdeligt, at vi har mistet et familiemedlem, har Lone Kejlstrup, kasserer i den motorcykelklub, hvor Erik var medlem, tidligere fortalt til Newsbreak.dk.

Lone Kejlstrup fortalte videre, at man i motorcykelklubben har fået rigtig mange støttetilkendegivelser fra folk i motorcykelmiljøet i hele Danmark.

– Der har været utrolig stor opbakning fra rigtig mennesker, og det har vi været utrolig glade for i klubben, for det hjælper faktisk rigtig meget, sagde hun.

Kortege gennem Jylland

Fredag blev Erik så kørt fra Aalborg til kapellet på Grindsted Sygehus. Her har man valgt at hylde Erik på en måde, der er en prins værdig: En stor kortege at biler og motorcykler fulgte ham nemlig den lange vej gennem Jylland. Og der var stor opbakning om arrangementet.

På motorcykelklubben Frie Sjæle MC Danmarks Facebookside oplyses det, at der forventes at deltage i omegnen af 100 personer, knap 90 motorcykler og syv biler.

“Er stolt over at være en del af et bikermiljø, som på kryds af klubber, overbevisning, hudfarve og meget mere, alligevel kan stå sammen i samlet flok, om at kondolere både os som klub men også familien bag Erik Fjordvald, og dernæst hjælpe os med, at få bragt Erik hjem”, står der på siden.

Newsbreak.dk har været i kontakt med Eriks familie. Den har venligt, men bestemt, takket nej til at medvirke i denne artikel, da den er meget berørt af Eriks død.

Powered by Labrador CMS