Drastisk ændring: TV 2 vender realityprogram på hovedet

Fællesskabet kommer for alvor på prøve i den nye sæson af TV 2-programmet "Flokken", som har premiere torsdag

Offentliggjort

Fuld fokus på fællesskabet er ikke altid en fordel, når det gælder om at skabe underholdende tv.

Derfor ændrer TV 2 drastisk på spillereglerne i den nye sæson af realityprogrammet "Flokken", som har premiere torsdag den 3. oktober.

Det oplyser tv-stationen i en pressemeddelelse.

Helt omvendt

Hvor præmissen i første sæson gik på, at en gruppe individer skulle finde hinanden i en bulgarsk skov og sammen komme i mål for at vinde en million kroner, så er det hele omvendt denne gang. 

Her er gruppen samlet fra start, og til slut skal de hver især så vælge, om de vil beholde pengene, de har skrabet sammen gennem forløbet, eller dele med de andre.

En million kroner er på spil i TV 2-programmet "Flokken", der har premiere på sin anden sæson torsdag den 3. oktober.

- Vi har skåret ind til kernen og fundet ud af, at det spændende ikke ligger i, hvordan man klarer sig alene, men snarere, hvordan man skaber et fællesskab, der er så stærkt, at det kan modstå fristelsen for at tage pengene til sig selv.

Det siger programmets redaktør, Anders Fuchs, i pressemeddelelsen.

Gruppedynamikker og medrivende forløb

Dermed er denne sæson af "Flokken" på mange måder et helt andet program end den første.

- Første sæson var et grundigt eksperiment, der handlede om moderne menneskers evne til at klare sig alene og deres stærke trang til at være en del af en flok.

Dette siger Anders Fuchs og fortsætter:

- I denne sæson fokuserer vi meget tydeligere på de svære gruppedynamikker, som vi også kender fra vores hverdag, og så bruger vi realitygenrens mange greb til at skabe et virkelig spændende, underholdende og medrivende forløb. 

I alt deltager 12 almindelige danskere i den nye sæson af "Flokken", som har premiere på TV 2 Play og TV 2 i dag, torsdag den 3. oktober.

12 almindelige danskere skal i realityprogrammet "Flokken" hjælpes ad med at overleve og finde penge i den bulgarske natur.
Powered by Labrador CMS