DR-stjerne: -En kæmpe omvæltning

Det er en kæmpe omvæltning at udvide familien fra et lille barn til to små børn, lyder det fra "Aftenshowets" Mette Bluhme Rieck

Mette Bluhme Rieck var nomineret til Årets Vært inden for fakta ved Tvprisen 2022, men prisen gik til TV 2's Puk Elgård.
Mette Bluhme Rieck var nomineret til Årets Vært inden for fakta ved Tvprisen 2022, men prisen gik til TV 2's Puk Elgård.
Offentliggjort Sidst opdateret

Seere af "Aftenshowet" må spejde langt efter tv-værten Mette Bluhme Rieck for tiden.

I midten af januar blev den 39-årige DR-profil mor for anden gang, da lille Bille kom til verden.

Lørdag aften forlod hun dog babyboblen for en stund for at fejre branchen ved uddelingen af Tvprisen 2022 i Tivoli Hotel & Congress Center i København.

- Lad os sige det, som det er: Jeg har en brystpumpe med i tasken, lød det fra en veloplagt Mette Bluhme Rieck til den fremmødte presse.

Fire børn i alt

Bille slutter sig til familien, som også består af storebror Viggo på tre år, som Mette Bluhme Rieck og kæresten Kasper Nielsen blev forældre til i 2018, samt Kasper Nielsens to store børn fra et tidligere forhold.

Mette Bluhme Rieck og Kasper Nielsen mødte hinanden under optagelserne af tv-programmerne 'Antikduellen' og 'Guld på godset', hvor hun var vært, og han var med som vurderingsekspert. Parret har været sammen siden 2014 og blev i 2018 forældre til sønnen Viggo og i januar 2022 mor og far til lille Bille. (Arkivfoto).
Mette Bluhme Rieck og Kasper Nielsen mødte hinanden under optagelserne af tv-programmerne "Antikduellen" og "Guld på godset", hvor hun var vært, og han var med som vurderingsekspert. Parret har været sammen siden 2014 og blev i 2018 forældre til sønnen Viggo og i januar 2022 mor og far til lille Bille. (Arkivfoto).

Selv om Mette Bluhme Rieck er ved at være rutineret udi forældreskabet, er det noget helt andet at blive mor for anden gang.

- Man er kun på barsel fra klokken 09 til 15. Man sidder der og nyder den der symbiose, og så står der en treårig og råber på "Paw Patrol", figenstænger, snacks og perleplader.

- Man er bare revet lidt midt igennem. Man vil gerne være lige meget begge steder. Det er en balance, man lige skal lære, lyder det fra Mette Bluhme Rieck.

Omkring et års barsel

Som det ser ud nu, er der stadig en rum tid til at finde balancen. 

Mette Bluhme Rieck regner med at være tilbage fra barsel i begyndelsen af 2023.

- Men nu må vi se, om jeg finder på at lave noget undervejs, tilføjer hun dog.

- Det sker jo nogle gange - men kun hvis det kan lade sig gøre med en baby. Jeg skal lære at få familien til at fungere med to børn.

Powered by Labrador CMS