DR lukker populært radioprogram med øjeblikkelig virkning

På søndag kan du ikke høre Café Hack. DR har fjernet det fra programfladen.

DR har øjeblikkeligt stoppet samarbejdet med Søren Dahl og hans produktionsselskab SK Productions. Foto: Morten Germund.
Offentliggjort Sidst opdateret

Det populære radioprogram Café Hack er øjeblikkeligt lukket og fjernet fra sendefladen.

SK Productions har nu haft lejlighed til at redegøre for de aftaler, de – uden om DR, har lavet med steder rundt omkring i landet i forbindelse med produktionen af sommerversionen af P4-programmet ’Cafe Hack’.

På baggrund af den redegørelse har DR besluttet at stoppe samarbejdet med SK Productions med øjeblikkelig virkning.

Det oplyser DR på sin hjemmeside.

Og med den afbrydelse af samarbejdet altså også en decideret lukning af programmet Café Hack, der har Søren Dahl som vært. Selvsamme Dahl er medejer af SK Production.

En alvorlig sag

– Det er en alvorlig sag for alle parter, når vi på denne måde skal afslutte et samarbejde med et produktionsselskab, som vi har arbejdet sammen med i rigtigt mange år. Men der er desværre ikke nogen vej uden om. Der må ikke kunne sås tvivl om DRs troværdighed, oplyser DRs radiochef Gustav Lützhøft på siden.

Snebolden er rullet efter at Radio24syv afslørede, at SK Productions i flere tilfælde havde krævet penge af lokationer, der lagde lokaler til programmet.

Siden er det kommet frem, at selskabet har fået over en million kroner fra forskellige sende-steder, her­i­blandt Sal­lings­und Fær­ge­kro på Mors, der accepterede at betale 67.500 kro­ner for at få Cafe Hacks på besøg og blive eks­po­ne­ret for hund­redt­u­sind­vis af P4-lyttere.

Den aftale bliver nu ikke til noget. Ligesom alle andre indgåede aftaler også er sendt til hjørnet.

Café Hack har hver søndag i gennemsnit 690.000 lyttere.

De kommende søndage vil lytterne i stedet kunne lytte til ‘Hit med historien’ med Dennis Johannesen.

Søren Dahl er ikke vendt tilbage på Newsbreak.dks henvendelse.

Powered by Labrador CMS