Dødens Engel myrdede syv med døds-sprøjte

Sygeplejerske sendt syv gange livstid i spjældet

Reta Mays. Foto: West Virginia Regional Jail
Offentliggjort Sidst opdateret

– Du er den form for et uhyre, som ingen ser komme.

Dommer Thomas Kleeh lagde ikke fingrene imellem, da han forleden idømte en kvindelig sygeplejerske en fængselsstraf på syv gange livstid.

Sygeplejerske Reta Mays blev kendt skyldig i at have dræbt syv ældre mænd, mens de var indlagt på et hospital i Vest Virginia i USA. Hun fik også en dom på yderligere 20 års fængsel for at have forsøgt at dræbe yderligere en mand, skriver flere internationale medier.

Kvinden dræbte mændene med en regulær dødssprøjte, som indeholdt insulin.

Kaldt ‘Dødens Engel’

Reta Mays første offer omkom tilbage i 2017. Ingen på hospitalet undrede sig i første omgang over dødsfaldet. Men som den ene mand efter den anden døde under mystiske omstændigheder, begyndte kollegerne på hospitalet at ane uråd. Til sidst kaldte kollegerne Mays for ‘Dødens Engel’.

Reta Mays erkendte sig skyldig sidste år. En forklaring på, hvorfor de ældre mænd skulle  aflives, har hun ikke kunnet give.

I retten har sygeplejersken undskyldt sin opførsel.

Jeg er ked af det

– Jeg er ked af den sorg, jeg har påført ofrenes familie og min egen familie. Jeg beder ikke om tilgivelse, for jeg tror ikke på, at jeg selv kunne tilgive nogen, som har gjort det, som jeg har gjort, lød det fra den grædende kvinde.

Tilgivelse kan man heller ikke sige, at den nu dømte kvinde blev mødt af, da dommer Kleeh afsagde sin dom.

– Din forsvarer har flere gange understreget, at du ikke skal betragtes som et uhyre. Med al respekt – jeg er helt uenig. Du er den værste form for et uhyre. Du er nemlig det uhyre, som ingen ser komme, lød svadaen fra dommer Kleeh.

Powered by Labrador CMS