Disse madvarer opbevarer du sikkert forkert
Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan du opbevarer madvarer på frost.
For mange danskere er fryseren formentligt en fuldstændig uundværlig del af den daglige husholdning.
Rigtig mange madvarer bliver smidt i fryseren for at forlænge holdbarheden – men det er ikke ligegyldigt, hvordan man opbevarer fødevarerne på frost.
Man kan således forlænge holdbarheden og forbedre kvaliteten markant, hvis man kender rådene for forskellige fødevarer.
Vidste du for eksempel, at du kan undgå krystallisering af din is ved at putte en smule husholdningsfilm på overfladen, når du har taget et par portioner? Eller at du sagtens kan fryse æg, hvis bare du pisker dem først?
I galleriet ovenfor kan du se en række fødevarer, man kan komme til at opbevare forkert på frost – men hvor både holdbarhed og kvalitet forbedres ved, at man gør det rigtigt.
Husk at afrime
Når du nu alligevel er igang med at forbedre dine frysevaner, er det i den grad også en god idé at tænker over, hvornår du sidst har afrimet fryseren.
Man kan nemlig komme til at tabe rigtig mange penge, hvis fryseren er rimet til, da energiforbruget stiger markant.
I denne artikel kan du læse om, hvordan du afrimer din fryser.
Danskere begår fejl: Sådan afrimer du fryser