Debutant til Grøn Koncert

Christopher får nu sin debut på Grøn Koncert. Pressefoto.
Offentliggjort Sidst opdateret

Christopher debuterer på Grøn Koncert.

Grøn Koncert kan hermed føje en af Danmarks absolut største popstjerner til sit program for 2015. Christopher vil nemlig være med om bord på den grønne karavane, der drager landet rundt til sommer.

Det er første gang, den 23-årige popsanger skal spille på Grøn Koncert, og forventningerne er høje:

– Det er den største festival, du kan være en del af, fortæller Christopher.

23 år med popstjernestatus

Han er blot 23 år gammel, men han har allerede opnået en sand popstjernestatus på den danske musikscene. Christopher Lund Nissen – som blot behøver at anvende sit fornavn for at blive genkendt – har så vidt udgivet to album. Det seneste, Told You So, udkom sidste år, og det røg ind på hitlistens førsteplads og opnåede guldstatus.

Nu er tiden inde til, at den unge popkomet skal debutere på Grøn Koncert, og Christopher glæder sig:

– Det er den største festival, du kan være en del af. At det er i otte forskellige byer og med så mange mennesker hvert sted gør, at man kommer ud til sindssygt mange. Og så er det bare nogle kæmpestore navne, der er med. Så det er virkelig fedt at føle, at man er en del af toppen af dansk musik. Jeg synes, det er et meget, meget fint selskab at være en del af, og det er en kæmpe fornøjelse at få lov at være med.

Christopher lover masser af power

I forhold til hvilken type koncert, publikum kan forvente sig, lægger han ikke skjul på, at der bliver gang i den:

– Det bliver en koncert, hvor der ikke er så mange ballader. Masser af power – publikum får ikke lov til at hvile. Det bliver syng-med-og-smid-jeres-hænder-op.

Christopher har høje forventninger til alle otte byer, som Grøn Koncert lægger vejen forbi, men én by har naturligt nok særstatus:

– Jeg er jo københavnerdreng helt ind til knoglerne, og det er altid anderledes at være på hjemmebane. Jeg ved, at alle mine venner og min familie vil stå dernede og kigge, og så får den lige ubevidst fem procent ekstra. Jeg prøver selvfølgelig altid at give den hundrede procent, men det er som om, man får noget foræret, når solen skinner i København.

Grøn Koncert har allerede afsløret nogle af de kunstnere, som publikum kan opleve i år. Det er Turboweekend, Oh Land, Magtens Korridorer, Østkyst Hustlers, Lågsus, Tina Dickow og Søren Huss.

Turnéplan

16/7: Kolding
17/7: Randers
18/7: Aarhus
19/7: Aalborg
23/7: Esbjerg
24/7: Odense
25/7: Næstved
26/7: København

Powered by Labrador CMS