DAT og NOVA inviterer på eksklusiv tur

Pressefoto.
Offentliggjort Sidst opdateret

De danske radiolyttere skal forkæles. Derfor inviteres 90 lyttere fra hele landet med DAT og NOVA til et eksklusivt weekendophold fra den 24.-26. april for to personer på Bornholm med eget VIP- fly, hotel, mad og en masse andet.

For at vinde billetter skal man høre NOVA fra 06-20  hver dag i denne og næste uge, og de lyttere der kommer igennem og kan gætte ”hvad bornholmeren siger”, vinder to billetter til weekendopholdet på Bornholm.

Under opholdet skal vinderne også besøge Svaneke Bryghus, Karamelkompagniet og Hallegård, for at ”smage” lidt på Bornolm. Desuden vil NOVA og DAT sørge for underholdning lørdag aften. Vinderne vil dog også have tid til at udforske skønne Bornholm på egen hånd.

– Jeg glæder mig vildt til at hygge og de lækre røgede sild, siger Mai-Britt Vingsøe Andersen, der er en af de tre kvindelige NOVA værter, der tager med på turen. De andre er GO’NOVAs JoJo og Christina Sander fra NOVA eftermiddag.

– I denne og næste uge vil der ligeledes være mulighed for at deltage i konkurrencen på DATs Facebook side. Vi stiller et konkurrencespørgsmål til vores følgere, og dagen efter finder vi en vinder af opholdet for 2 personer, siger Jesper Rungholm, direktør i DAT.

Sidste år kørte DAT, som har hovedsæde i Vamdrup ved Kolding, en tilsvarende konkurrence på den lidt mindre radiostation, Pop FM, med kæmpe succes. Derfor valgte man denne gang at bringe konceptet videre til ”storebroren” NOVA.

– Da vi udelukkende fik positiv feedback på sidste års konkurrence, valgte vi i år at tage fat på NOVA, som bekendt er landsdækkende. Det passer fint i forhold til, vi lige har overtaget Karup-København ruten, og derved kan sende vinderne afsted fra både Jylland og Sjælland. Desuden håber vi at være med til at sætte Bornholm endnu mere på landkortet, slutter Jesper Rungholm.

Powered by Labrador CMS