Christopher glæder sig til debut på Grøn Koncert

Foto: Jakob Boserup.
Offentliggjort Sidst opdateret

Christophers lyse krøller, drengede smil og poppede kærlighedssange har smeltet masser af pigehjerter.

Og i år vil der garanti lyde høje hvin på Grøn Koncert, når den 23-årige pop-prins går på scenen for første gang med eget navn på plakaten. Den unge stjerne er stolt over, at være blevet inviteret med i toppen af dansk musik.

»Jeg har været lidt med på sidelinjen tidligere år, men jeg glæder mig sindssygt meget til at komme op og stå på de der kæmpestore scener og spille for alle de mange tusinde mennesker. Det bliver fedt at være en del af det,« siger Christopher ved præsentationen af årets kunstnere i Kongens Have i København.

Christopher: Grøn Koncert bliver noget specielt

Han er nu ikke nervøs. Christopher har spillet et hav af koncerter foran skrigende fans, siden musikkarrieren startede for snart fem år siden. Men at optræde på Grøn Koncert, der har været en omrejsende festival i over 30 år, bliver alligevel noget særligt, mener popstjernen.

»Det er jo en meget eksklusiv mulighed for at spille for så mange mennesker. I København kommer der nærmest 50.000 mennesker, og det kan du jo ikke samle, med mindre du står på Orange Scene på Roskilde Festival,« siger Christopher.

Sammenholdet med de andre kunstnere, der rejser rundt med festivalen 16.-26. juli, gør også Grøn Koncert til en oplevelse, Christopher glæder sig meget til.

»Man er jo ikke bare sit eget band og eget hold, men alle de her artister og kunstnere, der render rundt i hinandens lejre, highfiver og spiser mad sammen. Det er meget hyggeligt,« siger han.

Lover en kæmpe fest

Grøn Koncert vil i år også skrue op for navne som Medina, L.O.C. og Tina Dickow, der alle har inviteret gæster med på scenen. Christopher kører som den eneste sit helt eget show, som han lover, bliver en kæmpe fest.

»Det er super fedt, at jeg bare kan få lov til at gå ind og spille mine egne sange. Og der kommer til at være hitparade,« smiler han og nævner, at han dog alligevel har en lille overraskelse med på scenen. Den gemmer han til publikum.

Personligt glæder Christopher sig mest til at opleve L.O.C., der lukker den grønne fest i selskab med sine gamle kammerater Johnson og U$O fra den aarhusianske raptrio B.A.N.G.E.R.S.

»Jeg synes, L.O.C. laver noget fed musik. Jeg har set ham live før, og det går altid fuldstændig amok,« siger Christopher.

Powered by Labrador CMS