Bryder tavsheden: Lodret uenig med Løkke

Partileder Lars Løkke Rasmussen (M) og folketingsmedlem Jeppe Søe (M) ser ikke ens på sagen om arbejdsmiljø

Offentliggjort Sidst opdateret

DOWNLOAD VORES GRATIS APP

Vil du altid være opdateret? Så download app'en 'Nyheder.dk' til din iPhone HER

Folketingsmedlem Jeppe Søe (M) fastholder, at Moderaterne skal igangsætte en uvildig undersøgelse af arbejdsmiljøet i partiets sekretariat.

Det siger han i en skriftlig kommentar til TV Midtvest, efter at partileder og udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen efter et ni timer langt krisemøde mandag sagde, at der ikke kommer en undersøgelse.

Ikke nok

I stedet for skal Moderaterne have hjælp fra en uvildig erhvervspsykolog samt have oprettet en whistleblowerordning.

Men det er ikke nok, mener Jeppe Søe altså. Han "bifalder" tiltagene, men der skal også ses tilbage og vurderes, om der skal være fyringer.

Ikke alle skal med videre

- Jeg kræver fortsat, at man også ser tilbage og finder ud af, om alle skal med på den videre rejse. Det tror jeg ikke, at alle skal.

- Derfor må et ansvarligt moderne parti selvfølgelig omgående igangsætte en gennemgribende uvildig undersøgelse af hele partiets arbejdsmiljø og kultur, hvor man i enrum taler med både nuværende og tidligere ansatte, siger Jeppe Søe i en skriftlig kommentar til TV Midtvest.

Det er ikke sikkert, at alle skal fortsætte videre på rejsen, lyder det fra Jeppe Søe om sagen fra Moderaterne. Han vil have en undersøgelse af arbejdsmiljøet.

Arbejdsmiljøundersøgelse i Moderaterne

Folketingsmedlem Jeppe Søe (M) kræver en uvildig undersøgelse af arbejdsmiljøet i Moderaternes sekretariat, trods partilederens afvisning.

Moderaterne planlægger at indføre en whistleblowerordning og konsultere en erhvervspsykolog, men Søe mener ikke, det er tilstrækkeligt.

Søe understreger behovet for at vurdere, om alle nuværende medarbejdere skal fortsætte i partiet, og ønsker en grundig gennemgang af partiets kultur.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Powered by Labrador CMS